Nu toți sunt dispuși să vândă la FCSB. Gigi Becali, pus la punct de oficialii lui FC Argeș

Olteanu Ștefan / 27.10.2021, 22:44

Oficialii clubului FC Argeș nu sunt dispuși să vândă la FCSB! Gigi Becali a pus recent ochii pe Grigore Turda, fundașul central de 24 de ani din defensiva piteștenilor. Becali spera să îl poată transfera pe fotbalist în această iarnă, Însă a primit un răspuns clar: „Turda este netransferabil!”.

„Ne dorim să formăm o echipă care să reediteze succesele de odinioară”. Nu toți sunt dispuși să vândă la FCSB

La scurt timp după ce Gigi Becali a început să tatoneze terenul pentru un transfer al fundașului Grigore Turda, oficialii clubului FC Argeș au declarat că nu sunt dispuși să vândă la FCSB.
Și asta deoarece își dorescă să alcătuiască o echipă competitivă la Pitești. Argumentul pare unul destul de convingător, având în vedere că FC Argeș este la doar 3 puncte de podiumul Ligii I, iar recent a reușit să obțină și calificarea în sferturile de finală ale Cupei României.
Primarul Piteștiului, Cristian Gentea a reacționat prin intermediul unei postări pe Facebook cu privire la situația lui Turda:

Ținând cont de ultimele informații apărute cu privire la transferurile unor jucători de la FC Argeș, în special al lui Grigore Turda, țin să precizez faptul că, din punctul meu de vedere, la Pitești ne dorim o construcție pe termen lung care să ne aducă performanță, ne dorim să formăm o echipă care să reediteze succesele de odinioară!
Deocamdată suntem la începutul drumului și nu ne interesează câștigurile financiare rapide din vânzarea prematură a celor mai buni jucători ai noștri. În concluzie: Turda este netransferabil!”, a scris Cristian Gentea pe Facebook.

Coșmar fără sfârșit pentru Florin Tănase. Ce s-a întâmplat cu liderul lui FCSB.

Ce spune fotbalistul despre un transfer la FCSB

Grigore Turda a aflat de interesul celor de la FCSB pentru el și spune că acest lucru nu poate decât să îl bucure. Însă, în acest moment nu se gândește la un trasfer.

Mă bucură chestia asta. Până nu e ceva concret, nu mă gândesc atât de departe”, a spus Grigore Turda, în jurnalul de sport de la Antena 1.

Fundașul central de 24 de ani este comparat cu legendarul Miodrag Belodedici, câștigător a două Cupe ale Campionilor.

Este greu să ajung la performanțele lui. Dar nu pot decât să mă bucur că pot să fiu comparat cu un asemenea fotbalist”, a mai spus Turda, potrivit sursei menționate anterior.

500.000 de euro este cota de piață a lui Griogre Turda, potrivit Transfermarkt. El joacă pentru FC Argeș din iulie 2018, când a fost adus de la Pandurii.
În runda viitoare a Ligii I, Turda va aveva ocazia să se dueleze cu FCSB. Partida e programată duminică, 31 octombrie, de la ora 20:30.