Nu vine Erling Haaland, Chelsea a găsit alt superstar. Cu ce atacant de top negociază campioana Europei

Bordei Radu / 21.07.2021, 23:27
Nu vine Erling Haaland, Chelsea a găsit alt superstar. Cu ce atacant de top negociază campioana Europei

Nu vine Erling Haaland, Chelsea a găsit alt superstar. Clubul londonez este disperat să rezolve principala problemă din formația lui Thoimas Tuchel. Antrenorul german a cucerit Liga Campionilor dar știe că trebuie mai mult dacă va dori să repete performanța, sau să atace titlul în Premier League.

Chelsea a fost o echipă foarte bine organizată, dar care a marcat greu. Timo Werner mai mult a dezamăgit, iar pe Tammy Abraham și Olivier Giroud, antrenorul german nu se bazează.Francezul a plecat deja la Milan, iar internaționalul englez are șanse să părăsească și el echipa, în această vară.

Nu vine Erling Haaland, Chelsea a găsit alt superstar. Cu ce atacant de top negociază campioana Europei

Una din condițiile puse de Thomas Tuchel a fost aducerea unui atacant capabil să marcheze goluri multe. Chelsea dispune de jucători foarte buni de creație, dar a lipsit cineva care să concretizeze șansele. Erling Haaland a fost principala țintă a londonezilor, mai ales că atacantul de la Dortmund îndeplinește toate condițiile căutate de londonezi. Mașina de gol norvegiană a impresionat în ultimii doi ani, atât în Bundesliga, dar mai ales în Liga Campionilor.

Este, însă, aproape imposibil de adus atacantul germanilor. Mai ales că Borussia tocmai ce s-a despărțit de Jadon Sancho. Așa că, aproape sigur, Haaland va sta și acest sezon în Germania. Anul viitor va pleca cu siguranță, mai ales că va avea și o clauză accesibilă. Cu toate acestea, hotărârea germanilor a încurcat planurile lui Chelsea. Cum și Manchester City, de exemplu, este în căutarea unui atacant, londonezii s-au reorientat repede.

Romelu Lukaku este o altă variantă, deși englezii ar trebui să scoată din buzunar peste 100 de milioane de euro, pentru campionul Italiei. Cu toate acestea, se pare că Roman Abramovich caută să dea cea mai tare lovitură din ultimii ani: îl vrea pe Robert Lewandoski.

Bayern nu mai este sigură că poate să îl țină pe golgheterul polonez

Chiar nu este o glumă, Lewandoski poate pleca de la Bayern. Simbolul bavarezilor în ultimii ani, atacantul de 32 de ani este într-o formă extraordinară. Doar pandemia l-a împiedicat să câștige Balonul de Aur, în 2020, în timp ce bate recorduri de goluri. Se pare că polonezul ar dori o nouă experiență, după ce a câștigat tot ce se putea, la Munchen.

Lewa mai are doar doi ani contract cu Bayern și încă nu dă semne că ar vrea să prelungească. Conform presei britanice, Cheslea ar fi negociat deja cu agentul jucătorului, iar acesta și-a dat acordul pentru o mutare. Londonezii pregătesc o primă ofertă de 60 de milioane de euro. Iar Bayern ar putea fi forțată să accepte.