O celebră jurnalistă a trăit aventura vieții după ce un milionar din Qatar a fost fermecat de frumusețea ei. Cadoul de lux primit doar pentru că arată bine | Galerie FOTO

Iosif Pintilie 05.12.2022, 12:41

Campionatul Mondial din Qatar a ajuns în a doua fază: etapă meciurilor eliminatorii. Mai este puțin până vom afla cine va fi noua campioană mondială: Franța, ca in 2018, Argentina, Brazilia, Anglia, Spania, ori vom avea o surpriză?

În Qatar au ajuns tot felul de femei, care mai de care mai frumoase. Aparițiile lor au făcut ca de multe ori, în ochii bărbaților, fotbalul să treacă în plan secund.

Cadoul primit de o jurnalistă argentiniană în Qatar

Una dintre prezențe superbe de la acest turneu este Sofia Martinez. Jurnalista de 30 de ani provine din Argentina și transmite, din Qatar, informații pentru mai multe televiziuni din țara sud-americană.

Sofia Martinez a fost invitată, în timpul turneului, la mașina unui miliardar din Qatar. Mai exact, într-o mașină marca Lamborghini.

Jurnalista s-a urcat pe scaunul din stânga, iar în dreapta era o cutie. „Este pentru mine”, întreabă ea, primind confirmarea să îl deschidă.

Când a deschis cutia, care era legată cu o fundă ce imita trofeul Cupei Mondiale, jurnalista a descoperit cadoul: un smartphone Samsung S22 Ultra, al cărui preț este de aproximativ 1.000 de euro. „Din acest moment, vei fi urmărită de guvernul din Qatar”, a fost reacția amuzantă a unui om din studio.

Cum arată cea mai tatuată soție de fotbalist de la mondial?

Soția francezului Theo Hernandez este cea mai tatuată femeie de la Campionatul Mondial din Qatar. Fundașul de 25 de ani, fiul lui Jean-Francois Hernandez luptă alături de țara lui pentru al doilea titlu mondial consecutiv. Nu a fost în lot în 2018, dar fratele său, Lucas, actualmente la Bayern, a jucat la turneul din Rusia.

Zoe Cristofoli este un model italian. Când cei de la Bild i-au numărat tatuajele, s-au orpit la 15, dar numărul este unul aproximativ. The Sun a comparat-o pe aceasta cu Michael Scofield, personajul principal din serialul american Prison Break. Acesta și-a tatuat pe corp întreaga schiță a închisorii Fox River, în care era închis nevinovatul său frate, pentru a-l ajuta să evadeze.

O croată, seznația CM 2022! Înainte de turneu se temea să nu fie arestată

Ivana Knoll, bruneta care face senzație la Cupa Mondială din Qatar ar fi putut avea probleme cu legea. Frumoasa croată a devenit celebră la turneul din zona arabă datorită vestimentației sale.

Qatar, țara ce găsduiește Cupa Mondială din acest an, este cunoscută drept o țară cu reguli stricte legate de drepturile și libertățile oamenilor. Spre exemplu, femeile nu au voie să se îmbrace astfel încât să li se vadă pielea.

Ivana Knoll, fosta Miss Croația, face senzație pe stadioanele din Qatar, dar recunoaște că a avut emoții legate de legile din țara arabă.

Recunoscută pentru ”outfit-urile” ei ce atrag privirea oricărui bărbat, aceasta a ddezvăluit că a rămas plăcut surprinsă de părerile oamenilor din Qatar despre vestmentația ei.

„La început, mă gândeam că totul va fi confortabil și nu vor exista restricții, deși Cupa Mondială se dispută în Qatar. Apoi, am auzit de regulile de aici și am fost șocată. Codul vestimentar interzice să-ți arăți umerii, genunchii, buricul, iar eu m-am gândit ”Doamne, nici măcar nu am haine care să îmi acopere aceste părți!”.

Am fost foarte nervoasă, pentru că, deși nu sunt musulmană, eu, în Europa respect hijabul și niqabul. Așa că și ei trebuie să respecte felul nostru de a trăi, religia noastră și chiar și rochiile mele. Eu sunt catolică, din Croația, și am venit aici pentru Cupa Mondială.

Când am ajuns, am fost surprinsă să văd că nu mi-a făcut nimeni vreo problemă din cauza vestimentației. Te lasă să porți tot ce vrei și unde vrei, cu excepția clădirilor guvernamentale. Și, într-un final, sunt ok cu asta.

Nu m-am temut niciodată de a fi arestată. Mă întreb cum pot rochiile mele să rănească pe cineva. Explicați-mi, vă rog, acest lucru. Reacțiile de aici au fost foarte ok. Mulți dintre fanii qatarezi au venit să se fotografieze cu mine. Dacă ar avea ceva cu mine sau cu felul în care mă îmbrac, n-ar mai face asta. Cred că avem stiluri de viață diferite, atâta tot”, a declarat Ivana Knoll, conform Yahoo Sports.

Urmăriți Playsport.ro și pe