O femeie s-a luptat într-o sală de sport din răsputeri cu un bărbat care voia să o violeze. Imaginile momentului și decizia autorităților

Dragos Stefanescu 24.03.2023, 14:34
O femeie s-a luptat într-o sală de sport din răsputeri cu un bărbat care voia să o violeze. Imaginile momentului și decizia autorităților

Un incident uluitor a avut loc la sfârșitul lunii februarie într-o sală de sport din Florida. Nashali Alma a fost atacată de un bărbat în timp ce își făcea antrenamentul. Tânăra s-a luptat admirabil cu atacatorul și a reușit să scape nevătămată.

Incident uluitor într-o sală de sport din Florida. O femeie a fost atacată de un bărbat în timp ce își făcea antrenamentul

Nashali Alma (24 de ani) a avut parte de un incident uluitor în timp ce se afla într-o sală de sport din Florida. Tânăra își făcea antrenamentul în momentul în care a fost atacată de un bărbat care voia să o violeze. Alma s-a luptat cu mult curaj cu atacatorul și a reușit să scape nevătămată. Ulterior bărbatul a fost identificat ca fiind Xavier Thomas-Jones. Incidentul a avut loc la sfârșitul lunii februarie, ia în urm acestuia Nashali Alma a devenit extrem de populară în Statele Unite.

Curajul tinerei nu a fost trecut cu vederea nici de autorități. Alma a primit din partea acestora ”Distincția pentru forță și curaj”. După ce a primit această distincție, Alma fost extrem de emoționată, stăpânindu-și cu greu lacrimile.

Îmi vine să plâng de bucurie pentru că am reușit să inspir pe toată lumea. Toți sunt mândri de mine, îmi spun că sunt un erou. E copleșitor, dar sunt extrem de fericită”, a declarat Nashali Alma.

După acest incident nefericit, Alma a decis să ia cursuri de autoapărare. Xavier Thomas-Jones a fost reținut de poliție și a recunoscut că a vrut să o violeze pe Alma. El a fost pus sub acuzare pentru agresiune sexuală, sechestrare și răpire.

Urmăriți Playsport.ro și pe