O fostă jucătoare din echipa națională de handbal a României a încetat din viață. Avea doar 34 de ani!

Moldoveanu Camelia 01.07.2021, 14:11

Clubul Sportiv Rapid București a făcut un anunț trist. A murit o fostă jucătoare din echipa națională de handbal a României la doar 34 de ani.

O fostă jucătoare din echipa națională de handbal a României a încetat din viață

Ecaterina Mihaela Drăghici, o fostă jucătoare de handbal, a încetat din viața în noaptea de 28-29 iunie. Anunțul trist a fost făcut chiar de către Clubul Sportiv Rapid București, echipa de suflet a sportivei. Fosta jucătoare a echipei naționale de handbal a României o să fie înmormântată astăzi, 1 iulie, la Cimitirul Mărcuța din București.

Soarele vieții a apus pentru Ecaterina Mihaela Drăghici (Katy Niță), fostă jucătoare a echipei Rapid. Interul dreapta, născut pe 6 noiembrie 1986 a făcut junioratul la CSS Nr. 5, perioadă în care a avut și selecții la lotul național al României. După juniorat, înainte să ajungă la Rapid a jucat la Corona Brașov. Rapidistă din tată în fiică, visul ei era să joace în culorile alb-vișinii. În 2008 visul a devenit realitate și publicul îi striga numele în sala din Giulești. Chiar dacă și-a încheiat cariera la Zalău, Rapid a rămas echipa ei de suflet. În noaptea de 28-29 iunie, după eforturi îndelungate de resuscitare, Katy s-a stins. A lăsat în urmă un copil, un soț, o soră, o mamă și numeroși prieteni.

Cei care doresc să o conducă pe ultimul drum, o pot face astăzi de la ora 14:00 la Cimitirul Mărcuța din București. Gândurile noastre sunt alături de familia îndurerată. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, se precizează pe contul de Facebook al Clubului Sportiv Rapid București.

Super transferuri la Rapid în acest an

Rapid Bucuresti încearcă din răsputeri să se afirme în handbalul românesc. Echipa care are cinci titluri de campioană în palmares a reușit deja câteva transferuri de senzație pentru viitorul sezon.

Formația de lângă Podul Grant are mari aspirații. În momentul de față, de secția de handbal de la CS Rapid se ocupă Bogdan Vasiliu, fostul director general al CSM București. În perioada în care le-a antrenat pe „tigroaice”, acestea au câștigat Liga Campionilor.

Este un profesionist în tot ceea ce face. Fiecare antrenament începe cu o ședință video în care antrenorul le arată fetelor ce au de făcut. Nu-l interesează viața personală, ci doar ceea ce fiecare dă pe teren.”, a afirmat unul dintre oamenii care lucrează cu Carlos Viver.

Noul antrenor al echipei CS Rapid Bucureşti, Carlos Viver, care este şi selecţionerul naţionalei Spaniei, le-a convins pe Alicia Fraga Fernandez și Marta Lopez, cele două jucătoare de la SCM Rm. Vâlcea, să renunțe la campioana României și să vină la Rapid.