O ia de soție după ce și-a retras plângerea de viol. Greenwood, fotbalistul lui Manchester United, a luat o decizie incredibilă

Catinca Giosanu 19.03.2023, 10:29
O ia de soție după ce și-a retras plângerea de viol. Greenwood, fotbalistul lui Manchester United, a luat o decizie incredibilă

Mason Greenwood a anunțat că a luat o decizie extrem de importantă. Tânărul atacant al echipei de fotbal Manchester United vrea să își repare ”greșeala” pe care a făcut-o față de Harriet Robson, așa că a decis să o ia de soție. Femeia și-a retras plângerea de viol, iar acesta se simte dator față de ea. Prin urmare, s-a hotărât să o ia de nevastă.

Mason Greenwood își pune pirostriile

Mason Greenwood și-a șocat fanii cu ultimul anunț. Fotbalistul a transmis că o ia de soție pe Harriet Robson după ce și-a retras plângerea de viol. Blondina a postat la finalul anului 2021 trecut o serie de fotografii care îl incriminează pe jucătorul format la Manchester United.

În urma celor petrecute, autoritățile l-au arestat pe faimosul fotbalist, însă Harriet a renunțat la acuzații. Așa se face că tânărul în vârstă de 21 de ani a fost eliberat din închisoare. Numai că nu a stat prea mult în libertate. El a fost arestat din nou, în februarie, pentru că nu a respectat controlul judiciar. În cele din urmă, sportivul a fost eliberat pe cauţiune în octombrie.

Femeia care l-a reclamat pentru viol este însărcinată

Mason Greenwood regretă că a supus-o unor acte de violență pe Harriet Robson. El  și-a dat seama că a greșit și vrea să repare lucrurile. Între timp, a lăsat-o însărcinată pe superba blondină și nu vrea ca bebelușul să aibă nume diferit față de părinții săi atunci când va veni pe lume. Așa se face că a decis să o ia de nevastă pe femeia care a difuzat pe reţelele de socializare o serie de fotografii şi videoclipuri în care apare cu faţa însângerată şi cu vânătăi pe corp.

Jurnaliștii din Marea Britanie titrează că starul celor de la Manchester United le-a spus deja părinților săi că este hotărât să o ia de soție. Atacantul ar fi luat decizia după ce a aflat că Robson este însărcinată cu copilul lui.

Urmăriți Playsport.ro și pe