O nouă „ciocnire” între Dan Petrescu și Basarab Panduru. Analistul TV îl contrazice pe antrenorul campioanei: „Dacă nici pe ăștia nu-i bați”

Octavian Vasilescu 21.07.2022, 17:11
O nouă „ciocnire” între Dan Petrescu și Basarab Panduru. Analistul TV îl contrazice pe antrenorul campioanei: „Dacă nici pe ăștia nu-i bați”

CFR Cluj va înfrunta Inter Club d’Escaldes în turul 2 preliminar din UEFA Europa Conference League, iar Basarab Panduru (52 de ani) i-a luat peste picior pe ardeleni.

Antrenorul campioanei, Dan Petrescu (54 de ani), a tras un semnal de alarmă înaintea jocului cu gruparea campioană din Andorra. În stilul caracteristic, „Bursucul” a spus că Inter Club d’Escaldes va fi un adversar redutabil.

Ce spune Dan Petrescu despre Inter Club d’Escaldes

Iată declarațiile făcute de antrenorul campioanei:

„Am văzut cele două meciuri ale lor din Champions League pe care le-au jucat, am mai văzut două meciuri din campionatul lor de acasă.

Nu e uşor să analizezi o echipă nouă, sunt 10 jucători spanioli, un român, şi restul sunt internaţionali din Andorra, cu 60-70 de meciuri.

E clar că e cea mai bună echipă din ultimii trei ani, a luat trei campionate. Orice campioană, indiferent din ce ţară e, are ADN-ul ei, chiar dacă e din San Marino sau Gibraltar.

Orice meci cu o campioană e foarte greu, mai ales în Europa. Dacă vedeţi rezultatele, nu mai sunt diferenţe mari, nu mai sunt echipe mici şi echipe mari. E un meci foarte greu şi trebuie să-l pregăteşti foarte bine”, a spus Petrescu, la conferința de presă premergătoare partidei.

Basarab Panduru a ieșit la atac

Analistul TV Basarab Panduru l-a criticat public pe Dan Petrescu pentru aceste declarații:

„Noi avem probleme mari de tot! Nu ai cum aşa ceva! Indiferent ce e, nu ai cum să te compari cu ăştia.

Dacă patronul tău vede, ‘bă, dacă noi pe ăştia de două milioane nu îi batem, noi avem 30.000 salariul, de ce să mai dăm, mă, salariile astea mari, de ce să mai aduc eu bani de acasă? La ce îmi trebuie mie lot de 33 de milioane dacă nu pot să îi bat nici pe ăştia de două?'”, a spus Panduru, pentru Orange Sport.

CFR Cluj a ajuns în Conference League după ce a fost eliminată de Pyunik Erevan din turul 1 preliminar al UEFA Champions League. Campioana României a cedat pe teren propriu, la loviturile de departajare.

Urmăriți Playsport.ro și pe