O nouă familie pentru Simona Halep. Mesajul primit de campioana noastră este impresionant: “Mă motivezi să lupt”

Olteanu Ștefan / 01.06.2022, 07:38
O nouă familie pentru Simona Halep.  Mesajul primit de campioana noastră este impresionant: “Mă motivezi să lupt”

Simona Halep (30 de ani – 19 WTA) a anunțat la scurt timp după eliminarea de la Roland Garros că viitorul ei manager va fi Nina Wennerstrom, iar aceasta din urmă s-a grăbit să îi transmită sportivei din Constanța că este primită cu brațele deschise în noua familie.

Mesaj pentru Simona Halep din partea managerului Nina Wennerstrom. Românca, primită cu brațele deschise în noua familie

Din punct de vedere managerial, noua familie pe care o va avea Simona Halep va fi agenția We Sport, condusă de Nina Wennerstrom, care a anunțat-o deja pe sportiva din Constanța că această colaborare este primită cu brațele deschise.

Imediat după eliminarea de la Roland Garros, Halep a luat o decizie extremă și a anunțat că s-a despărțit de Virginia Ruzici, cea care i-a fost manager în ultimii 14 ani.

Totul a fost transmis prin intermediul unei postări pe contul de Instagram al Simonei Halep. De asemenea, în același mesaj Halep a dezvăluit și colaborarea ei cu Nina Wennerstrom și echipa We Sport Agency.

Tot printr-o postare pe rețelele de socializare, Nina Wennerstrom i-a răspuns sportivei din Constanța cu un mesaj de admirație:

Bine ai venit la We Sport, Simona. Este o adevărată onoare să reprezinți un sportiv și o persoană cu valorile și etica ta. Ne inspiri pe mulți dintre noi să dăm tot ce avem mai bun în fiecare zi. Două titluri de Grand Slam (Wimbledon și Roland Garros), 23 de titluri WTA. Și numărul 1 mondial timp de 64 de săptămâni. Asta spune multe.

Să experimentez acum pasiunea ta, impulsul și munca grea pentru a deveni mai bună, mă motivează să mă perfecționez, să lupt și să mă dezvolt atunci când continui să reprezint sportivi de talie mondială”, a scris Nina Wennerstrom pe contul personal de Instagram.

În 2003, după ce s-a retras din tenis, Nina Wennerstrom a deschis agenția We Sport, care în prezent reprezintă mai mulți sportivi la nivel mondial. Doar din lumea tenisului, compania condusă de Wennerstrom îi manageriază pe Holger Rune, Grigor Dimitrov, Yulia Putintseva, Pedro Martinez, Rebecca Peterson, Aliaksandra Sasnovich sau Bjorn Borg.

Simona Halep și Patrick Mouratoglou continuă colaborarea. „Voi fi cu ea la Wimbledon 100%”

După momentele dramatice de la Roland Garros, unde a fost eliminată în turul 2 de Qinwen Zheng (19 ani – 74 WTA), s-a vehiculat inclusiv posibilitatea unei rupturi între Simona Halep și Patrick Mouratoglou.

Sub comanda tehnicianului francez, Halep nu a cucerit momentan niciun titlu. Însă, cei doi nu se grăbesc și vor să își consolideze colaborarea pas cu pas.

Patrick Mouratoglou a transmis deja asigurări că va fi alături de Simona Halep și la următorul turneu de Grand Slam. Wimbledon 2022 va avea loc în intervalul 27 iunie – 10 iulie 2022.

Voi fi cu Simona la Wimbledon! Sută la sută voi face asta! Și voi fi acolo și în săptămâna dinainte de Wimbledon când va juca pe iarbă pentru a se pregăti de Wimbledon”, a scris Patrick Mouratoglou, pe contul său de Instagram.

Simona Halep deține un titlu la Wimbledon, cucerit în 2019.