O nouă mutare pe axa CFR Cluj – FC Hermannstadt. Echipa lui Marius Măldărășanu se întărește pentru ultima parte a sezonului

Bordei Radu 17.01.2023, 23:43
O nouă mutare pe axa CFR Cluj – FC Hermannstadt. Echipa lui Marius Măldărășanu se întărește pentru ultima parte a sezonului

FC Hermannstadt este marea surpriză a acestei ediții de Superliga. În ciuda problemelor financiare, sibienii se luptă cu șanse reale să acceadă în play-off. De aceea, Marius Măldărășanu caută să își întărească lotul în această perioadă.

Întăriri pentru FC Hermannstadt. Sibienii au transferat un fotbalist care a jucat și la CFR Cluj

Echipa sibiană a anunțat transferul lui Cornel Ene, un jucător de 29 de ani care a evoluat, în trecut, și pentru campioana CFR Cluj. Fotbalistul este un fundaș puternic, capabil să joace și în poziția de mijlocaș defensiv. De aceea Măldărășanu a insistat pentru aducerea jucătorului, mai ales după accidentarea lui Ionuț Stoica. Ene a evoluat în trecut pe la echipe ca UTA, CFR Cluj-Napoca, Pandurii Tg. Jiu sau ASA Tg. Mureş. În manșa tur a evoluat pentru CS Mioveni, dar a prins doar 5 meciuri în campionat și 3 în Cupa României. Pentru argeșeni a oferit o pasă de gol.

În sezonul 2015/2016 fundașul a luat Cupa României, cu CFR Cluj. Așa că Marius Măldărășanu speră ca experiența lui să poată ajuta echipa.

Cornel Ene este cotat la suma de 150.000 euro pe site-urile de specialitate și a semnat un contract cu FCH valabil până la sfârșitul acestui sezon” se arată pe pagina de Facebook, FC Hermannstadt.

Hermannstadt a refuzat oferta Craiovei pentru Opruț

Universitatea Craiova a dorit să îl transfere în această iarnă pe Raul Opruț de la Hermannstadt. Fundașul stânga de 25 de ani, care recent a fost convocat și de Edi Iordănescu la echipa națională, pentru meciurile amicale cu Slovenia și Republica Moldova, este considerat de olteni drept înlocuitorul perfect al căpitanului Nicușor Bancu, cel care momentan este accidentat.

De asemenea, Opruț ar fi putut deveni chiar titularul postului de fundaș stânga de la echipa preluată recent de Eugen Neagoe, în cazul în care Bancu ar fi urmat să fie vândut în cele din urmă în străinătate, așa cum se tot așteaptă de câțiva ani. Nu va mai fi cazul însă de așa ceva, cel puțin pentru moment, pentru că cei de la Hermannstadt au refuzat oferta făcută de echipa din Craiova pentru jucătorul lor, fapt ce l-a deranjat destul de tare pe Sorin Cârțu.

Cu Opruț a căzut. S-a făcut o ofertă. Nu s-a acceptat. A fost o negociere, vor mai mult, prea mult pentru România. Îi lăsăm să vând afară. Mai căutam, mai avem timp până în februarie. Dacă găsim acum e bine, dacă nu, avem timp”, a spus președintele Universității Craiova potrivit as.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe