O nouă ofertă pentru Constantin Budescu: „Atenție, are contractul pe masă!” VIDEO EXCLUSIV

Octavian Vasilescu 21.07.2022, 06:40
O nouă ofertă pentru Constantin Budescu: „Atenție, are contractul pe masă!” VIDEO EXCLUSIV

Constantin Budescu (33 de ani) este liber de contract în acest moment, iar două echipe din Liga 1 se bat pentru semnătura sa.

Petrolul negociază intens cu Budescu în aceste zile, dar și FC Voluntari a intrat pe fir. Directorul general de la FC Voluntari, Bogdan Bălănescu, spune că Budescu are pe masă o nouă ofertă de la fosta sa echipă.

Bălănescu nu este convins că Budescu va semna cu Petrolul în actuala perioadă de mercato. „Budi” s-a accidentat în luna aprilie, într-un meci FC Voluntari – Farul Constanța, scor 1-0. „Magicianul” a călcat strâmb în acel joc, iar verdictul medicilor a fost crunt: fractură de tendon.

FC Voluntari, ofertă pentru Constantin Budescu

Constantin Budescu a rămas liber de contract la 30 iunie, după ce i-a expirat înțelegerea cu FC Voluntari. Cu toate acestea, ilfovenii i-au propus să semneze un nou contract încă din luna aprilie, când Budescu s-a accidentat.

Bogdan Bălănescu a vorbit despre situația lui Constantin Budescu, în cadrul emisiunii PlaySport Live:

„Budescu este liber de contract acum. Imediat după accidentare, Budi a avut oferta noastră pe masă. O are în continuare, este valabilă. Rămâne ca el să hotărască ce e mai bine pentru el. Cred că va decide într-un timp relativ scurt. La 30 iunie i-a expirat contractul cu FC Voluntari. Atenție, Budi are oferta de la FC Voluntari pe masă din momentul accidentării. FC Voluntari poate câștiga orice duel în momentul de față.

Am vorbit cu Budi după meci (n.r Petrolul – FC Voluntari, 0-1), era puțin stingherit de situație. Nu știa în ce vestiar să intre și să felicite jucătorii. Oficialii de la Petrolul anunță în fiecare săptămână că va semna Budescu (râde)”, a transmis Bogdan Bălănescu, în direct la PlaySport Live.


FC Voluntari, un club mai bogat decât Petrolul

Nou-promovata Petrolul are probleme financiare în acest moment. De partea cealaltă, Bogdan Bălănescu spune că FC Voluntari este un club foarte solid din punct de vedere al bugetului:

„Nu știu dacă pe plan sportiv vom repeta ce a fost în sezonul trecut, dar pot să vă spun că FC Voluntari este un club foarte stabil. S-au făcut investiții în stadion, în terenurile de antrenament. S-au făcut modernizări la stadion, clubul este foarte stabil. Mă deranjează că suntem comparați cu alte echipe.

Acum o lună, toată lumea spunea că FC Voluntari se destramă. Ați văzut că mulți jucători și antrenori au rămas aici și muncesc în continuare. Noi am obținut tot pe muncă”, a mai spus oficialul grupării din Ilfov.

Petrolul a primit vizita celor de la FC Voluntari în prima rundă din noul sezon. Daniel Florea a decis soarta partidei în minutul 90+2, când a înscris de la 11 metri, spre dezamăgirea „Lupilor”.

CITEȘTE ȘI Nae Constantin cere întăriri pentru Petrolul: „La cum am arătat, mai avem nevoie de fotbaliști”

Urmăriți Playsport.ro și pe