O nouă repatriere la CFR Cluj. Campioana nu mai vrea să-și lase jucătorul la o adversară din play-off

Olteanu Ștefan / 16.04.2021, 18:36
O nouă repatriere la CFR Cluj. Campioana nu mai vrea să-și lase jucătorul la o adversară din play-off

Claudiu Petrila va reveni la CFR Cluj la finalul acestui sezon. Atacantul de doar 20 de ani a fost împrumutat în toamna anului trecut la Sepsi, formație alături de care s-a calificat în play-off-ul Ligii I. Oficialii grupării din Sfântu Gheorghe și-ar fi dorit să îl mai păstreze pe tânărul fotbalist, însă CFR Cluj a anunțat deja că nu se pune problema unui nou împrumut.

O nouă repatriere la CFR Cluj. Campioana nu mai vrea să-și lase jucătorul la o adversară din play-off

Claudiu Petrila este unul dintre jucătorii de viitor pe care îi are CFR Cluj. Petrila este sub contract cu CFR Cluj din 2017, când a fost adus de la juniorii lui FC Bihor. Pentru a prinde mai multe minute în acest sezon, oficialii campioanei au decis să îl împrumute la Sespsi. Petrila s-a integrat rapid la formația din Sfântu Gheorghe și în 25 de meciuri a înscris 3 goluri și a oferit o pasă decisivă. Cu reușitele sale, Petrila a contribuit la calificarea lui Sepsi în play-off-ul Ligii I.
La finalul sezonului, atacantul de 20 de ani va reveni în Gruia, deși Sepsi și-ar fi dorit să îl păstreze. Anunțul a fost făcut de Attila Hadnagy, directorul sportiv al clubului din Sfântu Gheorghe:

99% Petrila va pleca de la Sepsi. CFR Cluj ne-a înștiințat deja că îl va rechema pe Claudiu Petrila la sfârșitul sezonului și nu intenționează să îl mai împrumute din nou”, a spus Attila Hadnagy, pentru Lelato.transindex.ro.

3 goluri a marcat Petrila în acest sezon
3 goluri a marcat Petrila în acest sezon

29 de meciuri are Petrila în Gruia

În tricoul campioanei din Liga I, Claudiu Petrila a evoluat în 29 de partide și a reușit să înscrie un gol. Cu toate acestea, în multe dintre meciuri a fost schimbat după doar câteva minute.
În vârstă de doar 20 de ani, atacantul reprezintă o variantă foarte atractivă pentru a îndeplini regula U21 impusă de FRF. De asemenea, de acest lucru s-a plâns și oficialul lui Sepsi în momentul în care a aflat că Petrila va fi rechemat la CFR Cluj:

În acest moment se pare că avem patru tineri. Dumitrescu, Dragomir, Mitrea și Tamas. Cu toate acestea, trebuie să căutam un jucător tânăr pentru că nu ne va fi suficient. Petrila se întoarce la CFR, iar Dumiter și Stefănescu nu vor mai îndeplini regula U21”, a mai spus directorul sportiv al lui Sepsi, conform sursei citate.

400.000 de euro este cota de piață a lui Claudiu Petrila, conform Transfermarkt. Petrila are o apariție în tricoul României U21. El a debutat în octombrie 2020, sub comanda lui Adrian Mutu, în victoria României U21, scor 4-1 cu Malta U21.