O nouă umilință pentru Dinamo, chiar înaintea meciului cu FCSB. Cum a justificat Flavius Stoican înfrângerea în fața unei echipe de Liga 3

Gabriel-Alexandru Ioniță / 26.01.2022, 18:45
O nouă umilință pentru Dinamo, chiar înaintea meciului cu FCSB. Cum a justificat Flavius Stoican înfrângerea în fața unei echipe de Liga 3

Dinamo a disputat un meci de pregătire înaintea partidei de la finalul săptămânii contra celor de la FCSB. Din păcate pentru Flavius Stoican, forma dezastruoasă din campionat a echipei sale s-a reflectat și în jocul acesteia din amicalul contra celor de la CS Popești-Leordeni.

Dinamo a pierdut pe teren propriu cu Popești-Leordeni, însă Flavius Stoican nu este îngrijorat

Echipa de Liga 3 s-a impus cu scorul de 2-1 chiar în Ștefan cel Mare, într-o partidă în care antrenorul „câinilor” a testat majoritatea noilor jucători veniți la Dinamo. După meci, Flavius Stoican a explicat că nu pune preț pe rezultatul acestor meciuri, ci este interesat mai mult ca fotbaliștii să capete un anumit ritm de joc după această pauză de iarnă.

Nu mă interesează meciurile acestea. Mă interesează ca jucătorii pe care mă bazez în campionat să fie apţi şi să aibă ritm de joc. La momentul acesta, vă dau un exemplu. Am auzit lucruri bune despre un junior, Ţone. L-am văzut şi astăzi, e un junior care chiar mi-a plăcut.

Asta mă interesează, să scoatem ceva bun din aceste amicale. Rezultatul prea puţin contează, chiar deloc. Important e că nu s-au accidentat. Pe viitor, o să-l vedem şi pe Ţone, e convocat la juniori. E un jucător care o să fie în lotul echipei mari”, a declarat antrenorul lui Dinamo după meci.

Dinamo a folosit mare parte din jucătorii nou-veniți

De remarcat că Stoican a folosit în prima repriză o linie de fund cu care sunt șanse mari să înceapă și partida cu FCSB de duminică. Aceasta a fost formată din Buleică, Jovanovic, Ricardo Grigore și Tomozei.

De asemenea, Chesneau, cel care a jucat și în înfrângerea de la Pitești, a fost din nou titular, dar a fost înlocuit rapid de Ștefan Fara. De asemenea, ultimii veniți, Jonathan Rodriguez și Dusan Celar, ambii împrumutați de la CFR Cluj, au fost titularizați.

În partea secundă Stoican a folosit foarte mulți jucători tineri și l-a introdus pe teren chiar și pe Aloe Baptiste, fostul fundaș al lui Olympique Marseille, care se află în probe la Dinamo. De asemenea, Cristiano Figuieredo, portarul împrumutat la CFR, a intrat și el în minutul 60 și ar putea juca din primul minut contra FCSB-ului.

Cum a arătat formația din Ștefan cel Mare la ultima repetiție înaintea meciului cu FCSB

Dinamo în prima repriză:

Chesneau (30’ Fara) – Buleică, Jovanovic, Grigore, Tomozei – Crețu, Rodriguez – Răducan, Bani, Amzăr – Celar

Dinamo în repriza a doua:

Fara (60’ Figueiredo) – Stelea, Țone, Aloe Baptiste, Mitran – Floarea, Penescu – Bani (70’ Giafer), Spînu, Răducan (70’ Pierret) – Celar (60’ Matei)

Golurile celor de la CS Popești-Leordeni au fost marcate de Valentin Niculae în minutul 28 și de Marian Vlada în minutul 48. Pentru Dinamo a înscris tânărul Gabriel Răducan în minutul 36.

CS Popești-Leordeni se află pe locul doi în seria a treia din Liga 3, în vreme ce Dinamo este pe penultimul loc în Liga 1 și a ajuns la trei înfrângeri consecutive.

Vestea pe care a așteptat-o suflarea dinamovistă a venit. Stadionul din „Ștefan cel Mare” va fi dărâmat în cel mai scurt timp