O petardă a explodat lângă Bilel Omrani după Petrolul – FCSB. Momente de panică pe arena „Ilie Oană”

Olteanu Ștefan 10.10.2022, 08:49

Finalul duelului Petrolul – FCSB 0-2 nu a fost lipsit de incidente, iar Bilel Omrani a avut cel mai mult de suferit din cauza unui gest al suporterilor care au fost prezenți pe arena „Ilie Oană”. Unul dintre fanii echipei gazdă a aruncat o petardă la picioarele lui Omrani.

Bilel Omrani, în război cu „lupii galbeni” după Petrolul – FCSB. O petardă i-a explodat la picioare

Suporterii ploieșteni nu au putut accepta înfrângerea din duelul Petrolul – FCSB 0-2, iar la finalul meciului au vrut să le strice bucuria oaspeților, aruncându-i o petardă la picioare lui Bilel Omrani.

Elevii lui Nicolae Dică s-au adunat în grup și au mers în dreptul sectorului rezervat fanilor roș-albaștri, pentru a-i saluta pe ultrașii din Peluza Nord. Ei au început să cânte și să danseze alături de aceștia, însă după doar câteva secunde sărbătoarea a fost oprită brusc. Din zona tribunelor, unde încă se mai aflau fanii „lupilor galbeni”, a fost aruncată o petardă care a aterizat la picioarele lui Bilel Omrani.

Momentul exploziei l-a afectat vizibil pe atacantul francez, care a căzut ca secerat la pământ. Omrani a stat secunde bune culcat pe gazon, deși coechipierii au încercat să îl ridice. În cele din urmă, la fața locului și-a făcut apariția echipa medicală a celor de la FCSB și, după câteva momente, Omrani s-a ridicat.

A urmat apoi un schimb de replici între fotbalist și cei din tribune care au aruncat cu petarda înspre el. Vârful de atac și-a aruncat inclusiv ghetele în direcția suporterilor și părea hotărât să își facă singur dreptate, însă Nicolae Dică a intervenit, l-a luat în brațe și a încercat să îl calmeze cu câteva vorbe bune. Ulterior, cei doi s-au îndreptat către vestiare și lucrurile nu au degenerat.

Cum a descris Risto Radunovic tot momentul

La finalul jocului, Risto Radunovic a avut puterea să vorbească despre moment cu zâmbetul pe buze și a spus că totul este în regulă în privința lui Bilel Omrani.

„A explodat o petardă. Dar e totul în regulă acum. Nu trebuie să vorbim prea mult despre asta. E în regulă”, a transmis, cu zâmbetul pe buze, Risto Radunovic.

Pentru FCSB urmează revanșa în fața danezilor de la Silkeborg

Victoria de pe „Ilie Oană” i-a ajutat pe roș-albaștri să se apropie la doar 4 puncte de zona locurilor de play-off. Imediat după meci, toți cei din cadrul echipei au transmis că se gândesc acum doar la revanșa pe care sunt obligați să și-o ia în fața danezilor de la Silkeborg, după înfrângerea umilitoare de săptămâna trecută, scor 0-5.

„Avem o revanșă față de cei de la Silkeborg. Cu siguranță voi folosi și o parte dintre acești jucători”, a transmis Nicolae Dică după victoria cu Petrolul.

De asemenea, Andrei Cordea a transmis:

„Joi vom avea revanșa împotriva celor de la Silkeborg. Și trebuie să câștigăm, pentru că a fost o rușine ceea ce s-a întâmplat. A trecut meciul cu Petrolul. Vreau să îl uit cât mai repede și mă gândesc la meciul de joi.

Suntem montați să întoarcem ceea ce s-a întâmplat acolo”.

Și, în cele din urmă, aceleași gânduri le-a avut și Darius Olaru:

„Peste trei zile avem șansa să ne luăm o revanșă. Avem meci în Conference League. După o să ne gândim și la campionat. Dacă vom câștiga următorul meci, vom fi din nou în calculele pentru calificare”.

Duelul FCSB – Silkeborg e programat joi seară, de la ora 22:00 și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe Playsport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe