O recunoști pe handbalista din imagine? Este o cunoscută vedetă din România!

Simion Andrei / 31.03.2021, 12:44

O recunoști pe handbalista din imagine? Este una dintre cele mai frumoase și iubite prezentatoare ale României, din ultimii 30 de ani.

O recunoști pe handbalista din imagine? Este o cunoscută vedetă din România!

Andreea Marin se poate considera cu adevărat o femeie de succes. A muncit foarte mult pentru a ajunge aici. O carieră de 26 de ani plină reușite. Fosta „Zână” de la „Surprize, surprize” a ajuns, astăzi, la 46 de ani, însă și-a păstrat același zâmbet, larg, optimist. Pare că nimic nu poate răvăși. Chiar dacă viața a pus în multe cazuri în dificultate.

În 1994, Andreea Marin debuta în jurnalism, la TVR Iași, însă avea să facă rapid pasul spre București și să ajungă una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare ai ultimilor 30 de ani.

Nu foarte multă lume știe, însă, că nu meseria de prezentatoare a fost prima sa pasiune, ci sportul. În special handbalul, pe care l-a jucat în perioada adolescenței, la Roman. Era chiar o jucătoare bună, însă viața a avut alt destin pentru ea.

Am făcut dans, iar ca sport de performanță, handbal. Am făcut și tenis la nivel de amator. Sportul m-a învățat să fiu disciplinată în viață, să știu să fac față înfrângerilor. La şcoala mea din Roman se făcea handbal la un nivel foarte bun, am ajuns foarte sus în Daciada de odinioară, a declarat Andreea Marin, de-a lungul timpului, surprinsă pe terenurile de handbal.

O recunoști pe handbalista din imagine? Este o cunoscută vedetă din România!
O recunoști pe handbalista din imagine? Este o cunoscută vedetă din România!

Și-ar vedea fiica handbalistă profesionistă

Andreea Marin are o fiică, pe Ana Violeta, în vârstă de 13 ani, din căsnicia cu Ștefan Bănică jr.. Frumoasa prezentatoare ar fi încântată ca fata să-i calce pe urme și să o depășească în tainele handbalului. O meserie pe care, consideră ea, lumea o subapreciază.

Ca mamă, mi-ar plăcea sa dau ștafeta mai departe. Oamenii nu știu ce eforturi fac handbalistele. Nu este un sport ușor, este foarte mult de muncă. Merită tot respectul nostru. Jos pălărie pentru handbaliste!”, a mai declarat Andreea Marin.

Andreea Marin a devenit cunoscută ca fiind prezentatoarea și moderatoarea emisiunii „Surprize, surprize” de la TVR 1, un adevărat fenomen social în cele opt sezoane ce au fost difuzate, în perioada 1999-2007.  Apoi, totul a decurs inevitabil. Zeci alte de emisiuni, festivaluri, documentare, reclame pe care și-a pus amprenta. A fost și prezentatoarea principalului jurnal de știri de la TVR, timp de trei ani.

Este ambasador UNICEF, iar în 2010 a primit medalia de aur la Salonul Internațional de Invenții de la Geneva, pentru body-ul extensibil pentru copii pe care l-a inventat.  O viață cu mult mai mult mai multe reușite, decât eșecuri, pentru „Zâna” Andreea Marin.