Oaia neagră a meciului CFR Cluj – Universitatea Craiova. Atac incredibil al lui Valeriu Iftime la adresa unui jucător al lui Laurențiu Reghecampf

Octavian Vasilescu / 18.05.2022, 14:12
Oaia neagră a meciului CFR Cluj – Universitatea Craiova. Atac incredibil al lui Valeriu Iftime la adresa unui jucător al lui Laurențiu Reghecampf

CFR Cluj a câștigat titlul în Liga 1 după ce a învins Universitatea Craiova, scor 2-1, în penultima etapă din play-off.

Patronul echipei FC Botoșani, Valeriu Iftime, l-a atacat pe fundașul Valerică Găman, de la Universitatea Craiova. Iftime spune că Găman a fost complet ieșit din formă la meciul cu CFR Cluj.

Valeriu Iftime l-a făcut praf pe Valerică Găman

De asemenea, Iftime laudă performanța lui Dan Petrescu, care a obținut un nou titlu de campion în România:

Găman zici că era după trei nunți consecutive. A făcut fault în minutul 1, trebuia să ia și galben dacă arbitrul era nervos. Nu cred că oltenii nu au vrut să o încurce pe CFR Cluj. Eu zic că jucăm prost, jucăm fotbal de ferească Dumnezeu.

Clujul știe să câștige campionate. Dan Petrescu trebuie pus la icoană să ne rugăm la el. Cinci campionate consecutive, la toate și-a pus amprenta”, a spus Valeriu Iftime, pentru Digi Sport.

Găman a comis faultul care a dus la golul din minutul 2 al meciului CFR Cluj – Universitatea Craiova. Ulterior, Găman a greșit incredibil în minutul 56 și i-a oferit lui Debeljuh o șansă nesperată pentru a marca. S-a făcut 2-0 pe tabelă, iar CFR Cluj a avut drum liber spre titlu. Mateiu a reaprins meciul cu golul superb marcat în minutul 61, dar CFR s-a impus la limită și a câștigat al cincilea titlu consecutiv.

CFR Cluj, performanță remarcabilă în Liga 1

Trofeul de campioană cucerit acum de CFR Cluj înseamnă titlul cu numărul 5, consecutive, dintr-o serie incredibilă pe care ardelenii au început-o în 2018.

6 Chinezul Timișoara (1922-1927), Steaua București (1993-1998)

5 CFR Cluj (2018-2022), Steaua București (1985-1989)

4 Dinamo București (1962-65)

În acest sezon, Steaua Roșie Belgrad din Serbia și Dinamo Zagreb din Croația sunt la performanța CFR-ului din Cluj. În schimb, cluburi uriașe care controlează financiar și sportiv elita națională, precum PSG, nu se pot mândri cu o serie de 5 titluri consecutive în ultima jumătate de deceniu!