Obiectiv clar pentru „magicianul” Constantin Budescu după transferul la Petrolul: „Vreau să-l prind”

Bordei Radu / 04.08.2022, 20:38
Obiectiv clar pentru „magicianul” Constantin Budescu după transferul la Petrolul: „Vreau să-l prind”

Constantin Budescu a ajuns, într-un final, la echipa pe care o iubește. Fostul magician al celor de la Astra și FCSB a fost prezentat de cei de la Petrolul. Fotbalistul s-a întors la Ploiești după o pauză de 11 ani și promite să ajute echipa să se mențină în Superliga.

Constantin Budescu s-a întors la Ploiești. Cine l-a motivat să aleagă această opțiune

Atacantul de 33 de ani nu s-a refăcut după accidentarea dură, suferită la tendon, în aprilie. Jucătorul speră să revină cât mai repede pe teren, mai ales că acum va evolua în tricoul formației care l-a lansat în fotbalul mare. După negocieri îndelungate, Budescu a ales să revină pe Ilie Oană. Un motiv este prezența altui veteran la Petrolul, în persoana lui Gabriel Tamaș. Fundașul de 39 de ani continuă să joace la nivel înalt.

Sunt gelos pe el, se mișcă foarte bine la vârsta lui. Vreau să îl ajung, văd că este din ce în ce mai bun. Faptul că este și el aici a contat mult, putem juca mult timp împreună. Mă bucur că îl găsesc, de abia aștept să revin pe teren.

Sper ca în septembrie să fie totul bine, este o accidentare gravă, care te ține mult în afara terenului. Eu vreau să joc cât mai repede, dar nici nu este bine să forțez, a comentat Budescu, la prezentarea oficială

Gabi Tamaș a refuzat banderola de căpitan la Petrolul

Petrolul a revenit în elita fotbalului românesc după o pauză de 6 ani. Ploieștenii au ambiții mari în noul sezon din Superliga și au făcut câteva transferuri imortante. Mutarea cea mai sonoră a fost cu siguranță aducerea lui Gabi Tamaș. Experimentatul fotbalist a venit la Ploiești după despărțirea de FC Voluntari.

Gabi Tamaș (38 de ani) s-a impus rapid la Petrolul încă din startul sezonului. El a reușit să marcheze în etapa a treia împotriva celor de la Sepsi, aducând un punct prețios pentru echipa sa.

În ciuda faptului că este cel mai experimentat jucător din lotul Petrolului, Tamaș a refuzat banderola de căpitan al echipei. El a dorit ca aceasta să rămână la Valentin Țicu (21 de ani), jucător exponențial pentru ploieșteni în ultimele sezoane.

Gabi este un jucător serios, se pregătește foarte bine. Este un bun motivator, un lider! Am cuvinte numai de laudă pentru el. Cred că nu a vrut el să ia banderola. Cred cu că a vrut să-l motiveze pe Vali Țicu, care e mai vechi. A procedat foarte bine”, a declarat Costel Lazăr, pentru Sport.ro.