Octavian Popescu, sămânță de scandal la Craiova! Corneliu Papură a plătit pentru eroare

Gabriel Peneș 11.02.2021, 12:03
Octavian Popescu, sămânță de scandal la Craiova! Corneliu Papură a plătit pentru eroare

Octavian Popescu, sămânță de scandal la Craiova! Corneliu Papură a plătit pentru eroare. Cel puțin asta e părerea fostului mare arbitru, Ion Crăciunescu. Octavian Popescu(18 ani), actualul „diamant” din lotul lui FCSB a ajuns liber de contract la echipa lui Gigi Becali. Mihai Rotaru, finanțatorul oltenilor, și-a pedepsit deja angajații pentru gafa de a-l pierde pe Popescu.

Octavian Popescu, sămânță de scandal la Craiova! Corneliu Papură a plătit pentru eroare

Orice pare posibil la clubul din Bănie. Octavian Popescu, sămânță de scandal la Craiova! Corneliu Papură a plătit pentru eroare, e de părere Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru. Crăciunescu a fost, totdată, și președinte al U Craiova, în perioada 1997-1998. Prezent în studioul emisiunii Digi Sport Special, el a lansat o teorie conform căreia se pare că Papură ar fi plătit cu postul faptul că Octavian Popescu a ajuns în curtea celor de la FCSB. Oficial, Papură a fost demis de craioveni din cauza seriei de 7 meciuri fără victorie în campionat.

Octavian Popescu le-a căzut greu celor de la Craiova. S-ar putea ca Papură să fi plătit tribut greu, pentru că Rotaru decontează greu pierderile astea. Când ai astfel de un jucător ca acesta în grădina ta și tu îl pierzi și toată lumea îl laudă….”, a spus Crăciunescu.

Octavian Popescu, sămânță de scandal la Craiova! Corneliu Papură a plătit pentru eroare
Octavian Popescu, sămânță de scandal la Craiova! Corneliu Papură a plătit pentru eroarea transferului acestuia la FCSB, e de părere Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru și ex-președinte al U Craiova între 1997-1998

Jucătorului i se impusese prelungirea contractului, dacă voia să mai intre pe teren

Beniamin Popescu, tatăl lui Octavian, a povestit ce s-a întâmplat la Craiova și cum a ajuns fiul său în curtea grupării finanțate de către Gigi Becali.

Mie mi-a plăcut la Craiova! Erau orientați să crească tineri… Dar, au pus o condiție ca să semneze și să rămână acolo. L-au forțat să semneze prelungirea, ca să îl bage în teren! Că vezi, Doamne, îl bagă dacă semnează: „Păi cum, mă, îmi pui mie condiții? Cum adică îmi pui condiții să joc? Păi dacă joc, joc pe valoare!”, spunea Tavi”, a dezvăluit Popescu senior, conform digisport.ro.

Supărat pe modul în care a fost pierdut un tânăr fotbalist de mare perspectivă, patronul Craiovei, Mihai Rotaru, și-a amendat o parte din conducere, cu 25% din salariul pe tot anul.

A fost vorba despre o greșeală a colegilor mei de la administrativ. Bineînțeles că m-am supărat. Le-am şi interzis să mai discutăm despre asta. Au plătit! Au avut penalizare la salariu. Timp de un an au plătit 25%, a declarat Mihai Rotaru, conform Telekom Sport.

La ora actuală. Popescu este văzut de Gigi Becali drept un potențial transfer mai mare decât al lui Dennis Man. Patronul FCSB îl cotează acum la 20-25 de milioane de euro, dar valorea lui poate crește. Man fost transferat la Parma pentru 13 milioane de euro.