Ode pentru Simona Halep. Campioana noastră e un model și în China. Ce a spus Zheng, adversara din Australia

Gabriel-Alexandru Ioniță / 07.01.2022, 19:03
Ode pentru Simona Halep. Campioana noastră e un model și în China. Ce a spus Zheng, adversara din Australia

Simona Halep va juca sâmbătă în semifinalele turneului Melbourne Summer Set 1 contra chinezoaicei Qinwen Zheng. Sportiva de 19 ani se află pe locul 126 în clasamentul WTA și a ajuns în penultimul act după ce jucat calificări la acest turneu.

Adversara Simonei Halep o consideră pe aceasta un model de urmat în carieră

Fără îndoială că acesta va fi cel mai important meci din cariera tinerei jucătoare, având în vedere că va întâlni un fost lider mondial. Ea chiar a dezvăluit că Simona Halep reprezintă un model pentru ea și că tatăl său i-a dat-o în mai multe rânduri drept exemplu de urmat în cariera sa în ceea ce privește determinarea și ambiția arătate pe teren.

Este o jucătoare foarte bună. Când eram junioară, tata îmi vorbea despre ea, îmi spunea că este o luptătoare. Voi da tot ce am mai bun mâine şi cred că am nivelul necesar pentru a câştiga, aşa că trebuie să cred în mine. Nu mă gândesc că adversara este Simona. Trebuie doar să mă concentrez pe ce am eu de făcut și să încerc să merg înainte şi să câştig acest meci”, a spus Qinwen Zheng după victoria din sferturi contra Anei Konjuh potrivit WTA Insider.

Simona a fost nemulțumită după jocul prestat în sferturile de finală

Partida dintre Simona Halep și Qinwen Zheng a fost programată pentru sâmbătă dimineață la ora României 04:00. Ea va putea fi urmărită pe Digi Sport 2. În cealaltă semifinală se vor duela Naomi Osaka și Veronika Kudermatova.

În sferturile de finală, Simona Halep a trecut greu, în trei seturi, de Viktorija Golubic, scor 6-2, 5-7, 6-4. După meci, fostul lider mondial a ținut să își laude adversara pentru replica dată și s-a arătat nemulțumită de jocul prestat.

A fost foarte greu, trebuie să recunosc. N-am crezut că pot câștiga acest meci, dar am luptat până la capăt, sunt mândră de asta. A jucat incredibil, a luptat pentru fiecare minge, până la final. Mă bucur că am fost puțin mai puternică la final.

Nu, nu am jucat bine astăzi. Am luptat cu mine astăzi, a fost greu să-mi controlez emoțiile. Ea m-a adus într-o astfel de situație, a fost greu să gestionez momentul, dar, dacă vrei să câștigi, nu trebuie să renunți și mă bucur că nu am făcut-o”, a spus Simona Halep la finalul partidei.

Care e dorința Simonei Halep în 2022. După victoria din Australia a dezvăluit ce țel are