Ofertă de ultimă oră pentru Mihăilă și Man, din Serie A! Fostul lor antrenor îi vrea cu orice preț

Gabriel-Alexandru Ioniță / 08.07.2021, 16:41
Ofertă de ultimă oră pentru Mihăilă și Man, din Serie A! Fostul lor antrenor îi vrea cu orice preț

Ofertă de ultimă oră pentru Mihăilă și Man, din Serie A. Cei doi fotbaliști români ar putea continua pe prima scenă a fotbalului italian, deși au retrogradat la sfârșitul sezonului trecut cu Parma. Valentin Mihăilă și Dennis Man au făcut meciuri destul de bune pe finalul sezonului trecut pentru echipa gialloblu. Astfel, ei au atras interesul mai multor cluburi, unele destul de importante din Serie A, dar nu numai.

Spre exemplu, s-a vorbit în Italia despre posibilitatea ca Mihăilă să fie transferat în această vară de Lazio. De asemenea, Dennis Man ar fi fost în vizorul celor de la Lille. Noua campioană a Franței s-ar putea despărți înaintea de începerea noului sezon de câțiva fotbaliști de atac importanți, precum Jonathan Ikone sau Jonathan David. Iar presa din Hexagon a notat că una dintre ținte ar fi fostul fotbalist de la FCSB.

Ofertă de ultimă oră pentru Mihăilă și Man, din Serie A! Fostul lor antrenor îi vrea cu orice preț

Cu toate acestea, oficialii Parmei au spus în mai multe rânduri că nu doresc să se despartă de vreunul din cei doi în această perioadă. Tanner Krause, proprietarul american al clubului, vrea ca echipa sa să promoveze imediat înapoi în Serie A. Iar Man și Mihăilă sunt considerați extrem de importanți pentru acest deziderat.

Însă, în cele din urmă proprietarul Parmei ar putea fi tentat să îi cedeze pe cei doi sub formă de împrumut. Și asta din simplul motiv că ei ar acumula mai multă experiență în Serie A atunci când echipa de care aparțin ar reveni în prima ligă. Și se pare că există deja contacte în acest sens.

În presa din Italia a apărut informația conform căreia Man și Mihăilă ar fi doriți de fostul lor antrenor de la Parma, Roberto D’Aversa. El a fost cel care a insistat pentru transferul celor doi la echipa gialloblu. Acum, D’Aversa l-a înlocuit pe Claudio Ranieri pe banca Sampdoriei și vrea să facă o echipă puternică pentru sezonul viitor. Astfel, varianta împrumutului celor doi români pentru un sezon pare destul de plauzibilă la acest moment.

Vară extrem de agitată la Parma

Tanner Krause chiar are planuri serioase la Parma. El a demonstrat că nu are de gând să lase echipa în Serie B mai mult de un sezon și a reușit o campanie solidă de achiziții. La clubul din Emilia-Romagna au sosit în această vară Gianluigi Buffon, Franco Vazquez, Lautaro Valenti, Stanko Juric și Daniel Bernabe. Asta în vreme ce lui Andreas Cornelius, Wylan Cyprien și Daniele Iacoponi le-au fost activate clauzele de transfer definitiv, după ce sezonul trecut au fost doar împrumutați.

Mai mult, nu mai puțin de 27 de jucători au revenit după împrumuturi. Mai mult ca sigur însă, cea mai mare parte din ei nu va rămâne la prima echipă, ci vor din nou cedați sub formă de împrumut sau definitiv. Pe de altă parte, Parma a și cedat câțiva fotbaliști în această vară. Unii dintre ei destul de importanți. Printre aceștia se regăsesc Matteo Darmian, Bruno Alves, Gervinho sau Graziano Pelle.