Ofertă din Premier League pentru jucătorul pus de Xavi pe lista neagră la FC Barcelona! Chelsea a pus pe masă 35 de milioane de euro

Olteanu Ștefan / 24.12.2021, 08:09

Chelsea, ocupanta locului trei din Premier League, a făcut o ofertă pentru Sergino Dest, unul dintre jucătorii puși pe lista neagră de Xavi. Fundașul dreapta, care a fost adus în mandatul lui Ronald Koeman, ar putea să plece de pe Camp Nou după doar un an și câteva luni.

Xavi, la un pas să renunțe la primul jucător de pe lista neagră. Sergino Dest a primit o ofertă importantă din Premier League

Pus pe lista neagră de Xavi la FC Barcelona, Sergino Dest ar putea găsi o portiță de scăpare în Premier League. Chelsea, campioana en-titre din UEFA Champions League și ocupanta locului trei în Premier League, a făcut o ofertă pentru internaționalul american.

Informația a fost dezvăluită de spaniolii de la Sport.es, care scriu că formația de pe „Stamford Bridge” le-a pus catalanilor pe masă nu mai puțin de 35 de milioane de euro.
Sunt șanse mari ca oferta londonezilor să fie acceptată, deoarece Barcelona este obligată să renunțe la mai mulți fotbaliști pentru a face transferuri fără să depășească plafonul salarial. Catalanii l-au transferat deja pe Ferran Torres, de la Manchester City, însă Xavi își dorește să mai realizeze și alte mutări în această iarnă.
Mai mult, alături de Luuk de Jong, Samuel Umtiti sau Neto, Sergino Dest a fost printre primele nume pe care Xavi le-a pus pe „lista neagră” la FC Barcelona.

15 meciuri a evoluat Dest în acest sezon pentru Barcelona, reușind să ofere trei pase decisive. Cota lui de piață este de 30 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Pleacă Dest, intră Dani Alves. Brazilianul devine eligibil la începutul lui 2022

Un alt motiv care contribuie la plecarea lui Sergino Dest, fotbalist adus în mandatul lui Ronald Koeman pentru 21 de milioane de euro, este Dani Alves.
Brazilianul de 38 de ani va deveni eligibil începând cu data de 3 ianuarie și este de așteptat ca Xavi să mizeze pe el în partea a doua a sezonului.
De asemenea, tot Sport.es anunță ca Barcelona ar mai putea profita de un lucru în vânzarea lui Dest. Catalanii au o legătură bună cu cei de la Chelsea și în acest context ar putea să încerce un transfer al lui Cesar Azpilicueta.
Veteranul de 32 de ani poate acoperi ambele benzi, iar în acest sezon nu a mai fost om de bază la Chelsea. 12 meciuri a evoluat Azpilicueta în actuala stagiune de Premier League.

Barcelona transferă un golgheter din Premier League fără niciun ban! Super afacerea anunțată de spanioli.