Ofertă galactică pentru Mo Salah. Egipteanul ar deveni cel mai bine plătit sportiv din lume

Cosmin Olteanu 24.08.2023, 17:33
Ofertă galactică pentru Mo Salah. Egipteanul ar deveni cel mai bine plătit sportiv din lume

Ofertă galactică pentru Mo Salah. Egipteanul ar deveni cel mai bine plătit sportiv din lume.

În urmă cu un an, Mohamed Salah și-a prelungit înțelegerea cu Liverpool, astfel că, în prezent, mai are doi ani de contract.

Ofertă galactică pentru Mo Salah. Egipteanul ar deveni cel mai bine plătit sportiv din lume

Potrivit publicației Relevo, Al-Ittihad este gata să-i facă o ofertă, lui Mohamed Salah, care l-ar transforma în cel mai bine plătit fotbalist din lume, depășindu-l pe Cristiano Ronaldo care câștigă 500 de milioane de euro, la Al-Nassr, în două sezoane și jumătate.

Sursa citată mai notează că agenții jucătorului s-au întâlnit deja cu reprezentanții lui Al-Ittihad. Ba mai mult, atacantul egiptean ar înclina să accepte propunerea arabilor.

Karim Benzema nu se înțelege cu antrenorul de la Al-Ittihad

Relația dintre Karim Benzema și antrenorul Nuno Santo este una tensionată, anunță aawsat.com. Se pare că Santo nu l-a dorit de la bun început pe Benzema în echipa sa, deoarece nu s-ar plia pe stilul său de joc. În ciuda părerii pe care o are Santo despre Benzema, conducerea lui Al-Ittihad a hotărât să-l transfere pe atacantul francez.

Totodată, sursa citată spune că, între Benzema și Santo, au intervenit anumite neînțelegeri pe tema alegerii jucătorului care va purta banderola de căpitan. Benzema i-ar fi cerut antrenorului să-i ofere banderola, datorită experienței pe care o are. Însă, Santo ar fi refuzat dorința lui Benzema, dându-i banderola brazilianului Romarinho.

Lui Benzema nu i-ar fi picat deloc bine refuzul lui Santo, motiv pentru care i-ar fi transmis lui Saad Al Latheef, omul care a intermediat negocierile pentru transferul lui Benzema în Arabia Saudită, să rezolve această problemă.

Benzema a marcat trei goluri în șase partide bifate, până acum, în tricoul lui Al-Ittihad.

„Sper să-mi ajut clubul și să câștigăm multe trofee. Mi-aș dori să las o moștenire aici. Vreau să-mi depășesc limitele. Al Ittihad este unul dintre cele mai mari cluburi din Arabia. Are mulți fani și multe trofee. Sper să ajut clubul să crească. Are un stadion incredibil și există multă pasiune în jurul clubului”, a spus Karim Benzema, după ce s-a oficializat transferul la Al-Ittihad, potrivit MARCA.

Urmăriți Playsport.ro și pe