Ofertă incredibilă pentru un star de la Real Madrid. Liverpool este dispusă la un sacrificiu financiar uriaș

Bordei Radu 22.09.2022, 13:59
Ofertă incredibilă pentru un star de la Real Madrid. Liverpool este dispusă la un sacrificiu financiar uriaș

Fede Valverde a devenit un titular indiscutabil la Real Madrid și este admirat de Jurgen Klopp. Managerul german l-ar dori neaapărat la Liverpool, mai ales că englezii au nevoie de întăriri la mijlocul terenului. Este singurul compartiment unde suferă „cormoranii”.

Starul de la Real Madrid, dorit neaapărat de Liverpool. Suma uriașă pe care o oferă echipa lui Jurgen Klopp

Liverpool suferă în compartimentul median, lucru recunoscut și de Jurgen Klopp. Fanii au așteptat toată vara un jucător de mare valoare care să aducă un plus, mai ales din punct de vedere ofensiv. Jude Bellingham este considerat principala țintă a clubului, dar se pare că Jurgen Klopp a pus ochii pe Fede Valverde. Starul Realului a devenit un jucător foarte important pentru Carlo Ancelotti mai ales că poate evolua pe mai multe poziții. Uruguayanul este genul de număr 8 care depune un efort mare, capabil să apară în preajma porții adverse. De altfel, antrenorul italian îl folosește în linia ofensivă pe flanc. Și acolo Valverde dă randament, deja are 4 goluri și două pase decisive în 9 meciuri. Așa că Jurgen Klopp îl vede drept un playmaker, capabil să vină din spate ca să susțină tripleta ofensivă din atac și să și marcheze goluri

Ca să îl transfere, însă, Liverpool va trebui să vină cu o ofertă foarte mare. Presa spaniolă anunță că englezii vor pune pe masă 150 de milioane de euro. Ar fi ofertă foarte greu de refuzat, chiar și pentru Real Madrid. Aceștia deja au soluții valoroase și la mijlocul terenului și în atac, așa că ar putea fi tentați să accepte.

Noul star al lui Liverpool s-a făcut din nou de râs

Liverpool l-a transferat în această vară pe Darwin Nunez de la Benfica pentru suma de 75 de milioane de euro. Cu tot cu bonusuri, suma totală ar urma să ajungă la 100 de milioane de euro, ceea ce reprezintă un record absolut pentru clubul de pe Anfield Road.

În mod evident, așteptările de la atacantul uruguayan în vârstă de 23 de ani erau uriașe. Atât din partea conducerii, cât mai ales din partea fanilor „cormoranilor”. În plus, presa aștepta și vorbea despre un duel de la distanță între Darwin Nunez și Erling Haaland, care să țină capul de afiș din Premier League pentru mulți ani de acum încolo.
Până acum însă, lucrurile nu au mers deloc în această direcție. Nunez a marcat doar două goluri în acest sezon, unul în Premier League și unul în Community Shield, contra lui Manchester City. În campionat, sud-americanul a mai reușit și o pasă de gol. În plus, Nunez a ieșit în evidență în mod negativ. În meciul cu Crystal Palace de pe Anfield, din etapa a doua a acestui sezon de Premier League, el l-a lovit cu capul în zona feței pe Joachim Andersen, motiv pentru care a fost eliminat și ulterior suspendat pentru trei etape.
Pe lângă aceste aspecte, Darwin Nunez a „reușit” să se și facă de râs destul de tare. În timpul turneului amical nord-american dinaintea startului sezonului, în meciul cu Manchester United, pierdut de Liverpool cu un umilitor 0-4, la scurt timp după ce a fost introdus pe teren, uruguayanul a ratat cu poarta goală după ce a șutat mult peste.