Oficial: chinul negocierilor s-a încheiat pentru Gigi Becali și FCSB a dat o lovitură importantă! „Da, a semnat!”

Moldoveanu Camelia 22.06.2021, 22:29

Gigi Becali a încheiat chinul negocierilor. FCSB se poate lăuda că a dat lovitura și s-a ales cu un atacant central mult dorit. Anunțul a fost făcut chiar de către finanțatorul echipei.

Oficial: Gigi Becali are un nou atacant central

Se știa deja că vicecampioana României este în negocieri cu Zdenek Ondrasek, însă Gigi Becali a avut discuții lungi cu internaționalul ceh. Fotbalistul acceptase de la început salariul de 10 mii de euro, însă își dorea să setea la FCSB mai mult de un an, așa cum a fost ofertat. Cu toate acestea, finanțatorul „roș-albaștrilor” a reușit să-l convingă dându-i șansa prelungirii contractului după perioada deja stabilită.

Da, am semnat cu Ondrasek! I-am oferit contract pe un an. Apoi, dacă va bifa 70 la sută i se va prelungi automat contractul. Și tot așa! Acum totul depinde de el” a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Păcănelele, pasiunea ascunsă a fotbalistului

Zdenek Ondrasek, căci despre el este vorba, are 32 de ani și a evoluat pe post de atacant la Viktoria Plzen. După ce s-a aflat că Gigi Becali vrea să îl transfere pe Zdenek Ondrasek la FCSB, presa poloneză a anunțat că și Wisla Cracovia l-ar dori pe fotbalistul ceh. Cu toate acestea, Adrian Neaga, fost fotbalist la FCSB și omul care i l-a propus pe Zdenek Ondrasek finanțatorului de la echipa bucureșteană, a anunțat că cele două părți au ajuns la un consens.

Atacantul pe care Gigi Becali l-a transferat FCSB a avut probleme extrasportive destul de grave. Fotbalistul poreclit „Cobra” era dependent de jocuri de noroc. Chiar și așa, omul care i l-a propus pe Ondrasek lui Gigi Becali susține că acesta este cel mai potrivit pentru echipa roș-albastră.

Dintre toţi atacanţii, Ondrasek mi s-a părut cel mai potrivit pentru Steaua. S-a ajuns la o înţelegere, singurul lucru care a rămas de pus la punct e durata contractului. Nea Gigi vrea pe un an, jucătorul vrea pe doi ani. I-a propus un an şi, dacă joacă 70% din meciuri, încă un an. Iar dacă va juca şi în al doilea an 70% din meciuri, încă un an.

Nea Gigi i-a propus un contract foarte avantajos, ce nu cred ca un alt club poate sa ii ofere. De aceea sunt foarte încrezator ca se va face transferul. Suma de transfer să o spună nea Gigi dacă vrea, eu nu pot să o spun. Sumele să le spună nea Gigi!”, a declarat Adrian Neaga, pentru Telekom Sport.