OFICIAL: Mijlocașul lui Mirel Rădoi de la națională, Alexandru Crețu, prezentat la FCSB! Conferință de presă la palatul lui Becali

Gabriel-Alexandru Ioniță / 02.06.2021, 12:34
OFICIAL: Mijlocașul lui Mirel Rădoi de la națională, Alexandru Crețu, prezentat la FCSB! Conferință de presă la palatul lui Becali

Mijlocașul lui Mirel Rădoi de la națională, Alexandru Crețu, a fost prezentat la FCSB. Acest lucru s-a întâmplat în cadrul unei conferințe de presă organizate la reședința lui Gigi Becali.

Crețu mai avea contract cu Maribor până la sfărșitul acestei luni. Astfel, fostul fotbalist al lui Poli Iași a semnat din postura de jucător liber de contract. El poate evolua atât pe postul de fundaș central, cât și pe cel de mijlocaș defensiv. Crețu evoluează pentru Maribor din 2018, când s-a transferat de la Olimpija Ljubljana pentru 100.000 de euro. Pentru aceeași sumă el a ajuns în capitala Sloveniei de la Poli Iași în 2017.

OFICIAL: Mijlocașul lui Mirel Rădoi de la națională, Alexandru Crețu, prezentat la FCSB!

Alexandru Crețu este unul dintre fotbaliștii preferați ai lui Mirel Rădoi. Toate cele 4 selecții ale sale s-au înregistrat sub mandatul fostului antrenor al FCSB-ului și al naționalei U21. Crețu chiar a avut o evoluție extrem de apreciată în meciul din Nations League jucat de România în Austria. El a fost cel mai bun jucător de pe teren în victoria României cu 3-2 de la Klagenfurt, într-un meci jucat pe 7 septembrie.

Crețu a făcut un meci foarte bun in meciul din deplasare cu Austria
Crețu a făcut un meci foarte bun in meciul din deplasare cu Austria

Așa cum a anunțat chiar Gigi Becali, Crețu a fost foarte aproape de FCSB încă din urmă cu câțiva ani. În cele din urmă mutarea nu s-a mai realizat, iar fotbalistul a ajuns în Slovenia. Acolo el a fost extrem de apreciat pentru evoluțiile sale. A fost om de bază în sezonul 2018-2019, când a devenit campion cu Maribor.

Becali a dezvăluit ce l-a impresionat la Alexandru Crețu

Patronul echipei roș-albastre a explicat de ce a ales să organizeze o conferință de prezentare pentru internaționalul român. De asemenea, Becali a vorbit și despre motivele pe care le-a avut în realizarea acestui transfer. El a spus că a fost impresionat de curajul arătat de jucător în negocieri și de faptul că nu are emoții, fiind foarte încrezător în calitățile sale.

Nu vreau să pară că prezentarea asta e fast, e totusi FCSB, care e Steaua Stelelor. Nu putem să facem totul în secret. Îl știți pe Crețu. A tot vorbit. L-am vrut acum 6-7 ani, a fost să nu vină atunci, vine acum. El zice că e mai bine, că e mai bun acum. N-are nicio emotie, nimic. Mi-a zis că vrea să câștige toți banii de aici, din contract. Are 3 ani de contract, vrea să ia toti banii și din Liga Campionilor. Știți, v-am spus că vreau doi fundași centrali. El este unul.

Ce m-a încântat la Crețu… Niciodată nu mi s-a întâmplat să spună unul ‘Hristos a înviat!’ El zice ‘Hristos a înviat!’ la telefon. Nu sun jucătorii, n-au bărbăție și atitudine. El a avut. Așa lucrez eu. Alții sunt mai deștepți ca mine și intră în falimente. Face Domnul. Să vedem și cu campionatul ăsta. Poate nu intrăm in Europa. Domnul face mai bine… punctaj, coeficient”, a spus Gigi Becali potrivit sport.ro.