Oficial. Neymar este noul jucător al lui Al-Hilal. Brazilianul, prezentat ca un „extraterestru”. Video

Cosmin Olteanu 15.08.2023, 19:44
Oficial. Neymar este noul jucător al lui Al-Hilal. Brazilianul, prezentat ca un „extraterestru”. Video

Neymar este noul jucător al lui Al-Hilal.

Neymar a decis să se despartă de PSG, în această vară, după șase ani petrecuți la formația franceză.

Neymar este noul jucător al lui Al-Hilal

Al-Hilal a anunțat, în mod oficial, transferul lui Neymar, printr-un clip special în care brazilianul este înfățișat drept un „extraterestru”. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, PSG va primi, în urma acestei mutări, aproximativ 100 de milioane de euro. Contractul semnat de Neymar se întinde pe doi ani, perioadă în care va încasa aproape 300 de milioane de euro.

În cei șase ani petrecuți la PSG, Neymar a dat 118 goluri și 77 de pase decisive în toate competițiile.

Mbappe, reprimit în lotul lui PSG după startul modest de sezon

Fără Mbappe, campioana Franței nu a putut obține decât o remiză albă pe propriul teren, cu Lorient, în meciul de debut al stagiunii. Această situație i-a determinat pe șeici să revină la sentimente mai bune.

În comunicatul emis zilele trecute, se arată că atacantul de 24 de ani a reluat pregătirea alături de colegii din prima echipă, sub comanda lui Luis Enrique. Până acum se antrena cu jucătorii considerați indezirabili. Nu i s-a permis nici măcar să facă deplasarea în Japonia pentru cantonamentul verii.

„În urma discuțiilor foarte constructive, dar și pozitive dintre PSG și Kylian Mbappe înainte de meciul cu Lorient, jucătorul a fost reprimit în lotul primei echipe în această dimineață”, a transmis PSG.

Potrivit jurnalistului spaniol Andres Onrubia Ramos, în birourile clubului „crește optimismul” cu privire la șansele de a ajunge la un acord pentru prelungire. Kylian Mbappe a urmărit din tribune primul meci al stagiunii, alături de noul său coleg, Ousmane Dembele, părând chiar binedispus.

Urmăriți Playsport.ro și pe