Olăroiu se face vecin cu Hagi. „Lui îi las investiția de 20 de milioane de euro!”

Gabriel Eșanu 05.01.2021, 22:16
Olăroiu se face vecin cu Hagi. „Lui îi las investiția de 20 de milioane de euro!”

Cosmin Olăroiu face milioane în China și le investește în România. Antrenorul celor de la Jiangsu Suning construiește un ansamblu rezidențial de lux la Mamaia. Proiect pentru care a pregătit aproximativ 20 de milioane de euro, dar și un proprietar. Pentru a se putea concentra pe antrenorat a decis ca fiul său, Dani, să conducă uriașa afacere, anunță Impact.ro.

Complexul pe care îl construiește familia Olăroiu, cu ajutorul arhitectului Daniel Ciocăzeanu, este chiar în apropierea hotelului Iaki, al lui Gheorghe Hagi. Iar antrenorul lui Jiangsu Suning promite că fiecare detaliu va fi foarte bine pus la punct.

Cosmin Olăroiu, salariu de șapte milioane de euro pe sezon la Jiangsu Suning. Mesaj clar pentru patronii clubului

„Eu am lucrat cu Daniel (n.r. – arhitectul Daniel Ciocăzanu) în mai multe proiecte până la acesta. Cred că ne cunoaştem foarte bine. Fiecare ştie ce vrea celălalt şi reuşim să ne întâlnim undeva la jumătatea drumului. Am creat lucruri frumoase şi interesante. De data asta am încercat să facem şi la o scară mai mare. Avem în plan mai multe proiecte. Acesta este primul şi sper să se ridice la nivelul pe care îl dorim. Și să ne adresăm unui anumit segment de piaţă. Daniel face lucruri de genul ăsta și eu l-am cooptat tot timpul. Pentru că reuşim să ne înţelegem şi să facem lucruri peste nivelul marketului la momentul acesta”, povestea Cosmin Olăroiu pentru Look Sport.

Investiția pe care o face antrenorul român este realizată prin intermediul firmei STEDA, la care este acționar principal. A cumpărat-o de la Stelu Gheorghe, cel care a devenit celebru pentru sumele uriașe obținuți din retrocedări.

Cosmin Olăroiu are un salariu de șapte milioane de euro pe sezon la Jiangsu Suning. Sumă la care se adaugă și importante bonusuri de performanță. Înțelegerea este valabilă până în 2022, dar antrenorul român le-a dat un ultimatum patronilor. Va continua doar dacă va primi întăriri importante pentru a se putea bate pentru noi trofee.

„Sunt de trei ani la acest club şi când am venit mi-au promis că mă vor susţine în orice fel pentru a duce echipa în Liga Campionilor. Din nefericire, această susţinere nu a venit niciodată, deloc. Opt jucători care au jucat finala CSL au evoluat şi în primul meci cu Guanghzou când am venit aici. Guangzhou mai are doar doi sau trei jucători în lot care au evoluat atunci. Vreau să câştig şi voi merge mereu acolo unde există dorinţă de victorie, la cluburi care au această dorinţă. De obicei, când nu văd acest lucru, nu îmi place să mai rămân”, declara Cosmin Olăroiu pentru The Asian Game.

Urmăriți Playsport.ro și pe