Olăroiu și Lucescu Jr. ar putea da lovitura! Echipa exotică și putred de bogată care i-a pus în capul listei

Mihai Cheles / 28.04.2021, 22:29
Olăroiu și Lucescu Jr. ar putea da lovitura! Echipa exotică și putred de bogată care i-a pus în capul listei

Olăroiu și Lucescu Jr. ar putea da lovitura! Cei doi antrenori sunt liberi de contract, însă acest lucru se poate schimba în următoarea perioadă.

Olăroiu și Lucescu Jr. ar putea da lovitura! Echipa exotică și putred de bogată care i-a pus în capul listei

Cosmin Olăroiu şi Răzvan Lucescu sunt doi dintre cei mai interesanţi antrenori europeni liberi de contract ai momentului. Numeroase echipe de pe întreg mapamondul sunt cu ochii pe ei. Una dintre ele vine dintr-un loc cu totul special: Singapore. Un loc exotic unde fotbalul nu este atât de dezvoltat, însă unde se pun bazele unui proiect ambiţios.

Este vorba de Lion City Sailors, din prima ligă din Singapore. În acest moment, Lion City se află pe locul 2 în clasament, după opt etape, însă a rămas fără antrenor. Brazilianul Aurelio Vidmar a decis să părăsească echipa şi a semnat cu o alta, BG Pathum.

Presa din Asia a alcătuit o listă de posibili succesori ai lui Aurelio Vidmar pe care se mai regăsesc, în afară de antrenorii români, Rui Vitoria, fost antrenor la Benfica şi Al Nassr, dar şi Ljubinko Drulovic, fost antrenor la Partizan Belgrad.

Jurnaliştii de la The Straits Times anunţă că Lion City Sailors doreşte să-i atragă pe români într-un proiect fantastic, cu mulţi bani la mijloc, prin care să câştige monopolul fotbalistic în zonă. Lion City este considerată cea mai de succes şi cea mai bogată echipă din Singapore, însă patronii vor mai mult. Vor să transforme echipa într-una competitivă pe continentul asiatic.

La Lion City sunt legitimaţi brazilienii Diego Lopez şi Jorge Fellipe, care evoluat ultima dată în Portugalia, la Benfica, respectiv Boavişta.


Cosmin Olăroiu şi Răzvan Lucescu, doi antrenori de succes

Cosmin Olăroiu s-a despărţit de Jiangsu Suning din China, în luna februarie, după ce reuşise să cucerească primul titlu din istorie. La scurt timp, clubul avea să se desfiinţeze surprinzător. De partea cealaltă, Răzvan Lucescu a plecat de la Al-Hilal, după un an şi jumătate. Timp în care a cucerit cu formaţia din Arabia Saudită: Liga Campionilor Asiei şi titlul de campion.

Celebrul jurnalist italian de la Gazzetta dello Sport, Nicolo Schira, a anunţat, zilele trecute, că Răzvan Lucescu a fost prezent la Milano, unde a discutat cu oficialii celor de la Parma, formaţie care se află cu un picior în Serie B. De asemenea, şi conducătorii celor de la Sampdoria s-au interesat de pretenţiile financiare ale românului.

Răzvan Lucescu a mai fost în cărți pentru Sampdoria în 2012, dar atunci a preferat să preia pe Al Jaish. Acum a revenit din nou în atenția președintelui Massimo Ferarra, care n-a deschis încă renegocierile cu Claudio Ranieri, căruia îi expiră curând contractul.

Într-o zi, fiul meu va antrena în Italia, sunt convins. Știe fotbalul italian, l-a jucat. E un antrenor pregătit, anul trecut trebuia să meargă la Crotone, dar nu mai știu ce s-a întâmplat după. Dar Răzvan va fi antrenor în Italia, e talentat și bun”, spunea Mircea Lucescu în Tuttomercatoweb.