Ole Gunnar Solskjaer are zilele numărate, la United. Cine dă verdictul dur pentru norvegian

Bordei Radu / 19.10.2021, 22:42
Ole Gunnar Solskjaer are zilele numărate, la United. Cine dă verdictul dur pentru norvegian

Ole Gunnar Solskjaer trece printr-o perioadă foarte grea, la United. Managerul norvegian s-a bucurat, în vară, când conducerea clubului a efectuat transferuri importante. Dar, cu venirile lui Varane, Jadon Sancho și mai ales a lui Cristiano Ronaldo, au crescut și pretențiile.

Șefii clubului au răbdare cu o adevărată legendă a clubului. Cu toate acestea, toată lumea așteaptă ca, în acest an, „diavolii” să se bată la titlu cu marile rivale, Manchester City, Liverpool și Chelsea. Ultimele rezultate arată, însă, că United nu este la același nivel.

Un supercomputer îi dă lovitura decisivă lui Olle Gunnar Solskjaer. Ce va păți managerul norvegian în următoarele partide

Următoarele 9 partide sunt cruciale pentru viitorul lui Solskjaer. United va întâlni toate rivalele importante în această perioadă: Liverpool, Manchester City, Tottenham, Chelsea și Arsenal. În plus vor juca și în Liga Campionilor, cu Atalanta și Villareal. Așa că norvegianul va trebui să arate că este omul potrivit să conducă echipa. Solskjaer are nevoie de victorii, dar, din păcate, un supecomputer, capabil de calcule extrem de complexe, nu îi dă șanse norvegianului.

Acesta analizează pe baza unui algortim care ia în calcul ultimele evoluții, forma de moment, rezultatele anterioare, dar și alți parametrii. Și pronosticul nu este unul încurajator pentru fanii diavolilor. Doar 3 meciuri, din următoarele 9, ar putea United să câștige. Aceste rezultate ar pune o presiune imensă pe umerii managerului. Pentru că nici suporterii, nici șefii clubului, nu mai au multă răbdare.

Cine sunt numele importante care „pândesc” postul norvegianului

În presa din Europa se fac deja speculații cu numele care ar putea veni pe banca lui United. Impresia este că managerul norvegian nu mai poate să ducă echipa mai departe și este nevoie de un nume mult mai mare. Antonio Conte este unul din antrenorii cei mai bine cotați, liber de contract. Dar favoritul tuturor, pare să fie Zinedine Zidane.

Fostul campion mondial a fost căutat deja de noii bogați din fotbal. Patronii de la Newcastle visează un proiect grandios, așa că sunt în căutarea celui mai bun manager posibil. Antonio Conte și Zinedine Zidane ar fi fost deja contactați, dar amândoi au declinat ofertele. Cei doi tehnicieni se păstrează pentru potențiale posturi mai bine cotate. Iar Manchester United pare să fie o astfel de variantă.

Francezul a arătat la Real Madrid că poate gestiona un vestiar cu nume grele, poate să impună respect. Iar relația cu Cristiano Ronaldo este foarte importantă și s-ar putea dovedi cheia succesului.