Oli ratează șansa celui de-al doilea trofeu în China. A pierdut finala Cupei

Gabriel Eșanu 19.12.2020, 11:08
Oli ratează șansa celui de-al doilea trofeu în China. A pierdut finala Cupei

 După triumful istoric din campionat, când a reușit să o facă pe Jiangsu Suning campioană pentru prima dată, Cosmin Olăroiu pierde finala Cupei Chinei. Echipa sa, Jinagsu Suning, a fost învinsă, cu scorul de 2-0, de Shandong Luneng, prin golurile marcate de Wang Tong (min. 49) și Graziano Pelle (min.78). Oli ratează, astfel, șansa câștigării celui de-al doilea trofeu în fotbalul chinez, în decurs de doar câteva luni.

Cosmin Olăroiu a vorbit despre problemele pe care le-a avut de înfruntat din cauza pandemiei

În ultima perioadă, tehnicianul român a trecut prin momente grele, cauzate de pandemia de coronavirus, așa cum a dezvăluit zilele trecute, într-un interviu eveniment, acordat în exclusivitate pentru PlaySport.

Nu a fost deloc ușor să ajungem aici, mai ales în contextul pandemiei, plus multe alte probleme care nu se văd și pe care nu le știe nimeni. Ceea ce au făcut acești băieți este absolut fantastic, nu am cuvinte să descriu cât sunt de mândru de ei.

Noi suntem închiși de 120 de zile într-un complex cu șapte hoteluri, în care sunt cazate toate echipele. Nu avem voie să ieșim. Deloc. Psihic este destul de dificil de asimilat, jucătorii au și ei familii, copii.

Plus că se mai plictisesc, este greu să vezi și să faci zi de zi același lucru, pe o suprafață delimitată. Cu toate acestea, ei au reușit să rămână motivați și să facă performanță. Una la care nu se aștepta nimeni”, a declarat Oli în interviul exclusiv, pe care îl puteți citi aici.

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe