Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău colegi cu Luka Jovic? Mutarea are șanse reale să se facă

Catinca Giosanu 08.12.2021, 19:03
Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău colegi cu Luka Jovic? Mutarea are șanse reale să se facă

Fatih Terim, antrenorul celor de la Galatasaray, se pregătește să facă modificări importante la nivelul lotului. Pe lista lui s-ar afla inclusiv Luka Jovic, fotbalistul de 23 de ani adus cu surle și trâmbițe pe Santiago Bernabeu în vara anului 2019.

Pericol pentru Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan!

Alexandru Cicâldău (24 de ani) și Olimpiu Moruțan (22 de ani) au ajuns în această vară la Galatasaray, unde au reușit câteva prestații bune cu care i-au fascinat pe suporterii echipei lui Fatih Terim. Cu toate acestea, mijlocașii români se află în pericol. Antrenorul turc vrea să facă modificări în ceea ce privește lotul echipei.

Antrenorul Fatih Terim vrea să ia măsuri drastice fiind nemulțumit de startul actualei stagiuni. La un moment dat s-a spus că tehnicianul le-a transmis conducătorilor o listă cu șapte jucători de care nu mai are nevoie. Printre ei s-ar număra și fotbaliști cu experiență, precum olandezul Ryan Babel sau DeAndre Yedlin.

În ceea ce îi privește pe Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan, aceștia păstrează poziții de forță, oameni de bază în noul proiect al grupării „Cim Bom”, informează publicația turcă Fanatik.

Fatih Terim vrea să restructureze lotul lui Galatasaray

Formația din Turcia vrea în primul rând să aducă un atacant și asta cât mai repede. Unul dintre numele vehiculate recent în presa turcă este Luka Jovic, atacantul lui Real Madrid. Vârful sârb a alimentat zvonurile săptămâna aceasta și i-a făcut pe fanii lui Galatasaray să exulte, după ce a apreciat pagina oficială de Instagram a echipei de pe Nef Stadium.

Mutarea are mari șanse să se concretizeze, întrucât liderii madrileni au rămas fără răbdare și vor să scape de Jovic cât mai curând, pentru a scăpa de salariu său imens, de aproximativ 10 milioane de euro.

Pe lângă Luka Jovic, Galatasaray mai are în vedere un transfer important. Fatih Terim are de gând să mai aducă un fotbalist capabil de a juca în spatele atacantului în sistemul 4-2-3-1. Alesul său este Gedson Fernandes.

Mijlocașul portughez s-a întors la începutul sezonului la Benfica, după ce ediția trecută a fost împrumutat chiar la Galatasaray, pentru a doua parte a campionatului. Tehnicianul i-a cerut conducerii echipei ca lusitanul să fie primul transfer făcut în iarnă, conform publicației turcești Yeni Safak.

Urmăriți Playsport.ro și pe