Omrani se întoarce. În ce meci e așteptat să joace pentru FCSB

Bogdan Solomon 23.03.2023, 22:52
Omrani se întoarce. În ce meci e așteptat să joace pentru FCSB

Veste bună pentru FCSB. După câteva săptămâni de absență din cauza unei accidentări, Billel Omrani se pregătește să revină pe teren, astfel că Mihai Pintilii l-ar putea folosi în următorul meci din playoff.

Omrani a scăpat de accidentare. Când este așteptată revenirea pe teren

Potrivit fanatik.ro, atacantul francez s-a recuperat aproape complet și își va relua antrenamentele până la finalul acestei săptămâni. Revenirea ar urma să se producă, însă, abia în etapa a treia din playoff, când vicecampioana se va deplasa în Gruia pentru derby-ul cu CFR.

Omrani s-ar vedea astfel în ipostaza de a-și înfrunta fosta echipă pentru a treia oară de când a acceptat să îmbrace tricoul roș-albastru. A evoluat în restanța din 15 decembrie 2022 – câștigată la limită de campioană, scor 1-0 – , când s-a numărat printre titulari, dar a fost schimbat la pauză, drept pedeapsă pentru jocul modest, după care  a făcut parte din lot pentru returul din 5 februarie 2023 (decis de golul lui Edjouma), fiind introdus în minutele de prelungiri, mai mult la trecerea timpului.

Rămâne de văzut dacă patronul Gigi Becali va trece cu vederea escapadele din perioada în care Omrani era accidentat. Acesta a profitat de timpul liber și a făcut un adevărat periplu al cluburilor din Capitală, împreună cu diverse domnișoare. Nu una, ci două nopți la rând.

Becali are așteptări mari: „O să ne ajute în playoff”

Chiar dacă francezul nu a rupt gura târgului până acum, Gigi Becali se așteaptă ca prestațiile sale să fie mult mai bune în playoff. Sau cel puțin așa ar trebui, dacă își dorește să continue și în sezonul viitor la gruparea din Berceni.

În contract există opțiunea de prelungire pentru încă doi ani, dar accesarea ei depinde de randamentul din etapele rămase de disputat până la sfârșitul campionatului. Deocamdată, premisele nu sunt tocmai îmbucurătoare pentru Omrani, mai ales dacă luăm în calcul și faptul că a „călcat strâmb” și anul trecut, când a fost surprins într-un club de noapte alături de alți doi colegi, Joyskim Dawa, respectiv Andrei Vlad.

„Nu regret că l-am luat pe Omrani, pentru că și-a adus cât de cât aportul. Nu știu ce se va întâmpla de acum încolo. A participat la 2-3 goluri. Nu regret în contextul valorii lui, considerând că va fi sută la sută în play-off și o să ne ajute acolo.

Nu știu ce se întâmplă cu Omrani, foarte previzibil, greoi. Nu știu ce se întâmplă cu el… Parcă nu era chiar așa greoi. I-am dat 20 de mii pe lună salariu. Dacă joacă așa, la revedere. Cum să îi prelungesc contractul dacă joacă așa?

Urmăriți Playsport.ro și pe