„Omul a fost un violator”. E dezvăluirea care aruncă în aer tot ce se știa despre unul dintre cei mai mari sportivi din istorie

Giosanu Catinca / 02.03.2021, 15:34
„Omul a fost un violator”. E dezvăluirea care aruncă în aer tot ce se știa despre unul dintre cei mai mari sportivi din istorie

Un nou scandal de proporții a izbucnit în lumea sportului internațional. Este vorba despre soția unui cunoscut mare sportiv. Femeia a răbufnit abia acum, deși a fost provocată în urmă cu apoximativ un an.

„Omul a fost un violator”

La un an de la moartea lui Kobe Bryant, Vanessa, soția răposatului sportiv, s-a arătat extrem de deranjată de un tweet dat de o vedetă americană. Ea a ripostat recent, dar atacul a fost lansat la 3 zile după accidentul tragic în care fostul mare baschetbalist și-a pierdut viața.

Soția fostului baschetbalist a reacționat dur pe internet. Femeia a comentat efectiv acuzațiile aduse de Evan Rachel Wood. Aceasta din urmă postase un mesaj pe rețeaua de socializare, în care îl acuza pe sportiv de abuz sexual.

Nu am scris nimic până acum, fiindcă am simțit nevoia să las puțin timp să treacă înainte să mă exprim. Dar da, acum e cazul ca lucrurile să fie spuse. Omul a fost un violator.”, a scris actrița la momentul respectiv.

Mesajul actriței își are rădăcinile într-un incident scandalos petrecut în 2003
Mesajul actriței își are rădăcinile într-un incident scandalos petrecut în 2003

Dezvăluirea care aruncă în aer tot ce se știa despre un mare sportiv din istorie

Un am mai târziu de când a fost dat tweetul lui Rachel Wood, Vanessa Bryant, soția lui Kobe, a oferit o primă reacție.

Tweetul tău fals, insensibil, defăimător și calomniator este cel puțin ticălos și deranjant. Tipul ăsta de acuzație trimite bărbați negri nevinovați la închisoare pentru crime pe care nu le-au comis. O acuzație nu face pe cineva vinovat! NU ȘTII FAPTELE DIN DOSAR.”, a scris soția lui Kobe.

În 2003, fostul baschetbalist a fost acuzat de viol de o angajată a unui hotel din Colorado. Tânăra de 19 ani, care a declarat poliției că a fost agresată sexual de Kobe Bryant, nu a mai depus mărturie în instanță. Cazul a fost închis, iar Bryant a scăpat fără condamnare. Atunci, soția i-a stat alături.

Actrița Rachel Wood, care a fost logodită cu Marilyn Manson, l-a acuzat pe acesta de viol și abuz fizic. La scurt timp după aceste mărturisiri, alte femei și-au făcut curajul și au vorbit despre agresiunile la care ar fi fost supuse de Manson. Uterior, cântărețul a fost abandonat de manager și de casa sa discuri din cauza acestui scandal.

Cu toate acestea, Marilyn Mason a respins afirmațiile lui Wood, spunând că sunt „denaturări oribile ale realității”.