Omul care a anunțat împăcarea dintre Colțescu și Demba Ba, prins cu minciuna. Ce a spus Demba Ba după ce a auzit

Gabriel Eșanu 17.12.2020, 01:31
Omul care a anunțat împăcarea dintre Colțescu și Demba Ba, prins cu minciuna. Ce a spus Demba Ba după ce a auzit

Demba Ba, principalul aliat al lui Pierre Webo în conflictul cu Sebastian Colțescu, ar putea face o pace neașteptată cu arbitrul român. Ousmane N’doye este prietenul comun al celor doi, care vrea să obțină o pace nesperată. Fostul fotbalist de la Vaslui, Dinamo, Astra și Târgu Mureș a anunțat chiar că i-a pus în contact pe Ba și Colțescu. Iar arbitrul român și atacantul lui Bașakșehir au decis să uite de divergențe. Mai mult, N’doye l-a numit pe centralul din Craiova printre arbitrii săi preferați din Liga 1.

„Mie îmi place pacea, vreau să râdem, să vorbim cu respect și să fim oameni adevărați. Când am fost în România, am cunoscut multă lume acolo, știu cum merge treaba în România, știu oamenii. Dacă ceva se întâmplă cu cineva despre care știi ceva, trebuie să vorbești. Așa si cu Sebi (n.r. Colțescu). I-am văzut caracterul la meciuri. Arbitrii mei preferați se știu. Îi salut, că se stiu ei: Sebi, Găman și Balaj. Nu-i ușor pentru Sebi”, declara N’doye, citat de Sport.ro.

Pe Twitter, Ba a negat discuția cu Sebi Colțescu. Dar în presa din Turcia a confirmat informația oferită de N’doye

Jurnaliștii francezi de la So Foot au redat și ei pe pagina de Twitter declarația lui N’doye, dar au fost imediat taxați de Ba. „Asigurați-vă că sursele voastre sunt corecte, totuși”, a transmis imediat Bema Ba la respectiva postare. A negat practic, astfel, orice discuție cu Sebi Colțescu.

La scurt timp, însă, jurnaliștii turci de la Hurriyet au publicat o declarație a lui Demba Ba, în care acesta recunoaște că a discutat cu Sebi Colțescu. Ba chiar a precizat că a făcut pace cu arbitrul român, așa cum îi sugerase N’doye. O nouă întâmplare care stârnește controverse în acest caz.

„Arbitrul Sebastian Colțescu m-a sunat și mi-a spus că nu este o persoană rasistă. Și-a prezentat scuzele pentru ce s-a întâmplat. Cineva căruia nu i-aș putea spune «nu» m-a sunat și mi-a transmis că arbitrul vrea să vorbească cu mine. Am zis «OK», apoi Colțescu m-a sunat”, a declarat Demba Ba, conform Hurriyet. O declarație care, și de această dată, nu coincide cu reacția inițială a fostului jucător de la Chelsea. Care i-a taxat pe jurnaliștii francezi.

Urmăriți Playsport.ro și pe