Omul care l-a dat afară pe Ronaldo de la Manchester United a anunțat viitoarea lui destinație! Trădarea secolului vine din Anglia

Pintilie Iosif 23.11.2022, 12:02
Omul care l-a dat afară pe Ronaldo de la Manchester United a anunțat viitoarea lui destinație! Trădarea secolului vine din Anglia

Cristiano Ronaldo s-a despărțit de Manchester United după un an și jumătate. Atacantul portughez de 37 de ani vrea o nouă provocare, iar după ce va pleca din Qatar, acesta își va alege noua echipă.

Cristiano Ronaldo, chemat la Arsenal

Piers Morgan, jurnalistul care a realizat interviul exploziv cu Cristiano Ronaldo care a dus la plecarea acestuia de la echipă din Manchester îl invită pe lusitan să semneze cu echipa lui favorită.

Acesta a postat pe twitter o poză cu un interviu cu Ronaldo din 2017, când acesta ținea în mână un tricoul personalizat al lui Arsenal, alături de mesajul ”E timpul pentru faza a doua”, dând de înțeles că și-ar dori ca Ronaldo să meargă la echipa londoneză.

Ronaldo, OUT de la Manchester Unired

Înainte de a debuta cu naționala Portugaliei la Cupa Mondială din Qatar, Cristiano Ronaldo s-a despărțit oficial de Manchester United. Clubul de pe Old Trafford a făcut anunțul prin intermediul site-ului oficial.

Starul lusitan i-a scos din minți pe conducătorii lui United cu interviul pe care i l-a dat recent jurnalistului Piers Morgan, în cadrul căruia a vorbit extrem de urât despre clubul său. Inițial, oficialii „diavolilor roșii” au anunțat că îl vor amenda pe Ronaldo cu un milion de lire sterline, iar în scurt timp vor lua și alte decizii în ceea ce îl privește.

Iar decizia așteptată de foarte multă lume a venit în cursul serii de marți. Manchester United a anunțat că a încetat, de comun acord, raporturile contractuale cu Cristiano Ronaldo. Vestea a venit totuși ca un șoc, în condițiile în care se preconiza că această ruptură nu avea să se producă mai devreme de luna ianuarie.

”Cristiano Ronaldo părăsește Manchester United de comun acord, cu efect imediat. Clubul îi mulțumește pentru contribuția imensă pe care a avut-o în cele două perioade pe care le-a petrecut pe Old Trafford, în care a marcat 145 de goluri în 346 de apariții, și îi dorește lui și familiei lui tot binele în viitor. Toată lumea de la Manchester United rămâne concentrată în a continua progresul echipei sub comanda lui Erik ten Hag și în a lucra împreună pentru a aduce succesul pe teren”, a transmis clubul englez prin intermediul site-ului oficial.

Cristiano Ronaldo a confirmat despărțirea de Manchester United, prin intermediul unui mesaj adus în atenția opiniei publice de celebrul jurnalist italian Fabrizio Romano.

„În urma discuțiilor purtate cu Manchester United, am decis de comun acord să îmi închei contractul. Iubesc Manchester United și iubesc fanii acestei echipe. Aceste lucruri nu se vor schimba.

Simt că este momentul potrivit pentru a căuta o nouă provocare. Îi doresc lui Manchester United toate cele bune”, a transmis Cristiano.

Cine îl vrea pe Ronaldo?

Sporting Lisabona, Chelsea, Bayern Munchen, PSG, Napoli, Real Madrid, Newcastle și Al-Nassr sunt echipele interesate de transferul lui Cristiano Ronaldo.