Omul care știe totul despre Michael Schumacher. „Nu îl las niciodată singur”. Cum se mai simte fostul mare campion

Bordei Radu / 01.06.2021, 13:35
Omul care știe totul despre Michael Schumacher. „Nu îl las niciodată singur”. Cum se mai simte fostul mare campion

Omul care știe totul despre Michael Schumacher. Au trecut 7 ani de când lumea nu mai știe nimic de starea fostului mare campion de Formula 1. Germanul a suferit un accident teribil, la ski, în decembrie 2013. Fostul mare pilot de Formula 1 s-a lovit grav la cap și a suferit leziuni la nivelul creierului.

Bărbatul de 52 de ani a suferit 2 operații pe creier și se află în reabilitare, la domiciliul său. Familia lui, în frunte cu soția Corinna, s-a retras din viața publică și nu a mai comunicat cu presa. Cei din jurul lui Schumacher au declarat că preferă să se concentreze pe starea de sănătate a fostului mare pilot. Nici cei câțiva apropiați, care au dreptul de a-l vizita pe Schumacher, nu au oferit mai multe detalii despre starea de sănătate a lui Michael.

Omul care știe totul despre Michael Schumacher. „Nu îl las niciodată singur”. Cum se mai simte fostul mare campion

Jead Todt este fostul șef al lui Michael, de la Ferrari și cei doi au avut o relație de prietenie foarte apropiată. De aceea, francezul a fost una din persoanele care au primit dreptul de a-l vizita pe fostul campion mondial de Formula 1. Acesta este o prezență constantă lângă familia germanului.

Michael Schumacher (stânga) și Jean Todt au făcut echipă bună la Ferrari

Nu îl las niciodată singur, nici pe Michael, dar nici pe Corinna și ceilalți membri ai familiei. Am trăit foarte multe experiențe împreună. Acestea fac acum parte din noi, iar asta este partea frumoasă din situația în care ne aflăm, a declarat Todt, pentru presa din Italia.

S-a îmbunătățit starea lui Michael?

A fost primul update oferit de Todt, după luni bune în care nimeni nu știe ce se întâmplă cu fostul mare campion. Tot Jean a fost cel care oferise ultimele informații legate de starea germanului.

Michael încă se luptă, nu este ușor. Din fericire are lângă el o familie minunată, iar aceștia îi dau putere. Tot ce pot să fac este să stau alături de el, declarase Todt, anul trecut, în septembrie.

Un medic neurochirurg a dat alte speranțe fanilor, când a afirmat că starea lui Michael este mai bună decât se așteaptă lumea. Totuși, niciuna din aceste informații n-a fost confirmată așa că situația septuplului campion rămâne un mister.

Dacă este conștient, germanul poate vedea în acest an cum recordul său de 7 titluri cucerite în Marele Circ, poate fi doborât. Lewis Hamilton poate deveni în acest sezon primul pilot din istorie care cucerește 8 trofee de campion.