Omul din umbră care conduce CFR Cluj. Cine este, de fapt, șeful campioanei din Liga I

Marian Cărăvan / 11.02.2021, 10:30
Omul din umbră care conduce CFR Cluj. Cine este, de fapt, șeful campioanei din Liga I

CFR Cluj este campioana ultimelor trei ediții a Ligii 1 și luptă în acest sezon pentru al patrulea titlu consecutiv. Neluțu Varga este cunoscut drept conducător al grupării din Gruia, însă mulți oameni de fotbal susțin că în spate se află un personaj influent. Omul din umbră care conduce CFR Cluj. Cine este, de fapt, șeful campioanei din Liga 1, a dezvăluit un important om de fotbal din țara noastră.

Omul din umbră care conduce CFR Cluj

Nu Neluțu Varga ar fi cel care conduce destinele campioanei României. La gruparea din Gruia este implicat un personaj influent, din zona politicului. Cornel Dinu a dezvăluit acest lucru în urmă cu câteva luni. Fostul selecționer al naționalei nu s-a ferit să vorbească despre CFR Cluj și să-l catacterizeze în termeni duri pe Neluțu Varga. În opinia lui „Mister”, omul din mbră cae conduce CFR ar fi politicianul Vasile Dâncu.

Singurul care nu iese la rampă, deocamdată, pentru că nu iese, este cel care conduce CFR Cluj, este vorba de Vasile Dâncu. Neluţu Varga e şi el un slujitor, un sfetnic, pe acolo, ascultător”, a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Și Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre Vasile Dâncu și legăturile sale cu CFR Cluj.

Eu am spus de mult lucrul ăsta, dar am fost contrat. Dâncu, Ponta, Maior, ei sunt şefii. Ei au luat banii şi din drepturile TV, precis. Dacă se urmăreşte drumul banilor, îi ghiceşte, la offshore-ul din Malta”, a afirmat Dumitru Dragomir.

Vasile Dâncu nu a negat apropierea de CFR Cluj. Politicianul s-a limitat însă la a spune că e doar un admirator al formației ardelene.

Vasile Dâncu este prezentat drept omul din umbra care conduce CFR Cluj
Vasile Dâncu este prezentat drept omul din umbra care conduce CFR Cluj

CFR Cluj a ratat șansa de a deveni lider în Liga 1

Campioana CFR Cluj a ratat șansa de a deveni în premieră lider în acest sezon. Dacă învingea la Botoșani, gruparea din Gruia ar fi trecut pe primul loc al clasamentului. În schimb, echipa antrenată de Edi Iordănescu a punctat la alt capitol. Record pentru CFR Cluj în meciul cu FC Botoșani.

Meciul care a încheiat etapa a 22-a din Liga 1 a fost meciul cu numărul 850 pentru CFR pe prima scenă fotbalistică a țării.

Echipa lui Edi Iordănescu avea ocazia să o depășească pe FCSB și să preia șefia clasamentului. Botoșaniul a învins, însă, cu 2-1, scor stabilit încă de la pauză. Trupa din Gruia înregistrează cea de-a treia înfrângere din campionat. CFR a pierdut surprinzător la Botoșani, după ce a condus cu 1-0.

Campioana a rămas pe locul 2, la un punct în spatele FCSB. Următorul meci în Liga 1 va fi pe 15 februarie, de la ora 20:30, cu FC Voluntari.

VIDEOCLIPUL ZILEI