Omul în care Gigi Becali are cea mai mare încredere. “I-a dat cheile de la casa de bani. Erau 60 de milioane înăuntru”

George Drafta 27.03.2023, 19:34
Omul în care Gigi Becali are cea mai mare încredere. “I-a dat cheile de la casa de bani. Erau 60 de milioane înăuntru”

Gigi Becali este unul dintre personajele cu cea mai mare priză la public din fotbalul românesc.

Patronul roş-albaştrilor stârneşte interes nu doar printre fanii celor de la FCSB, apariţiile sale fiind de interes şi pentru suporterii rivalelor vicecampioanei.

Gigi Becali are ajutoare de nădejde în tot ceea ce face. Iar unul dintre cei în care are mare încredere este Ionuţ Luţu. Dezvăluirea a fost făcută de Dumitru Dragomir, unul dintre cei care îl cunoaşte bine pe miliardar. Fostul preşedinte al Ligii vine cu precizări legate de relaţia pe care o are finanţatorul cu fostul fotbalist al Stelei.

„Luțu este cel mai disciplinat angajat pe care l-am întâlnit eu până acum. Nu cred că există o loialitate atât de mare. Poate Cristi ăsta al meu să fie la nivelul lui Luțu. Legat ca un fiu.Luțu este tot ce vrei tu. E cureaua de transmisie a mașinii. Dacă îl pui să conducă mașina conduce mașina.

Dacă îl trimiți la Londra se duce la Londra. Dacă îl trimiți la Călărași se duce la Călărași. Eu am văzut când cheile de la casa de bani erau la Luțu. Erau 60 de milioane de euro înăuntru! Erau cheile la Luțu. După ce a plecat Virgil. Luțu își dă viața pentru el”, a fost mărturisirirea „Oracolului din Bălceşti” pentru Fanatik. 

Devotament total

Ionuţ Luţu a fost considerat de mulţi drept valetul lui Gigi Becali. Postură deloc onorantă pentru un jucător care are şi o selecţie în prima reprezentativă a României. Însă cei aflaţi în anturajul omului de afaceri ştiu că lucrurile nu stau deloc aşa, iar raporturile sunt complet diferite între cei doi.

„Fac pariu pe cât vrei că dacă vine unul cu un pistol și e Luțu lângă Gigi, Luțu se aruncă în fața glonțului. Și nu greșesc cu nimic. Știu relația, știu tot, știu caracterul și la unul și la altul. Au fost subiect de studiu pentru mine. Luțu face ce vrea, intră în Palat, oriunde”, a mai evidenţiat Dumitru Dragomir.

Luţu are 47 de ani şi s-a retras din cariera de fotbalist în 2011. El a câştigat titlul doar în Turcia cu Galatasaray, dar are în palmares două Ligi ale Campionilor Asiei cu Suwon Samsung Bluewings, din Coreea de Sud.

Urmăriți Playsport.ro și pe