Operația a reușit, pacientul e mort! FCSB, umilință cu repetiție cu Silkeborg, în grupele Conference League. FOTO

Robert Zanfir 13.10.2022, 23:47

FCSB s-a făcut de râs și la București, cu Silkeborg. Echipa lui Nicolae Dică a pierdut și returul de pe Arena Națională, 0-5, după ce a suferit o umilință de proporții în Danemarca. Scorul la general a fost catastrofal pentru echipa lui Nicolae Dică: 0-10.

Fanii au pedepsit echipa lui Gigi Becali, după eșecul istoric din Danemarca. Nu au crezut în dorința de revanșă a roș-albaștrilor și au venit în număr mic pe Arena Națională. Doar aproximativ 9000 de suporteri au ținut să fie alături de Octavian Popescu și ai lui, în momentele dificile din ultimul timp.

Operația a reușit, pacientul e mort! FCSB, umilință cu repetiție cu Silkeborg

Gigi Becali anunța revanșa înaintea partidei. Mai mult, omul de afaceri le promitea suporterilor că nu va renunța la gândul calificării. Încurajat de victoria din campionat, 2-0 cu Petrolul, latifundiarul s-a lansat într-o serie ireală de promisiuni: „La București, echipa este imbatabilă”.

„Meciul de mâne ce să fie? O să fie al nostru. La meciul de mâne o să intre artileria grea, trebuie să ne răzbunăm, să ne spălăm păcatele în fața fanilor. 12.000, dar până mâine o să fie 30.000. O să fie 30.000.

„Îi batem acum pe ei (n.r. Silkeborg), după Anderlecht, după e gata. Spulberăm și West Ham, avem echipă puternică acum. Joacă și la noi… Noi nu jucăm în Londra, noi jucăm la București. Aici echipa noastră e imbatabilă. Mai trebuie să ne raportăm la faptul că ei sunt calificați, nu mai joacă cu prima echipă. Eu zic că putem să câștigăm meciul ăla”, a declarat Becali.

Rezultatul? FCSB a pierdut și în retur, 0-5, iar umilința a atins proporții istorice. Cu atât mai mult cu cât s-a întâmplat în fața unui „no name” din fotbalul european. Silkeborg nu a mai câștigat în Europa de 21 de ani!

FCSB – Silkeborg. (Kusk ’12, Klynge ’16, Tengstedt ’63, Jorgensen ’68, ’70) ECHIPELE DE START:

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Haruț, Bouhenna, Pantea – Olaru, Edjouma, Oaidă – Cordea, Compagno, Oct. Popescu
REZERVE: A. Vlad – I. Stoica, Miculescu, Dumiter, M. Tănasă, Moraru, Dulca, Boboc, Musi, Radaslavescu, Rusu
ANTRENOR: Nicolae Dică

SILKEBORG: Larsen – Sonne, Salquist, Felix, Engel – Thordarson, Brink, Klynge – Jorgensen, Helenius, Kusk
REZERVE: Hedvall – Ostrom, Tengstedt, Kaalund, Dahl, Gojani, Adamsen, Oggesen, Klitten, Calisir, Busch
ANTRENOR: Kent Nielsen

Stadion: Arena Națională (București)
Arbitru: Nicholas Walsh (Scoția)

„Suporterii sunt foarte importanți pentru noi. Este normal să fie supărați după rezultatul din Danemarca, dar, pe de altă parte, am arătat în campionat că avem o altă față. Și în meciul de mâine vrem să arătăm atitudine și forță și de aceea îi rog pe suporteri să vină alături de noi. Avem mare nevoie de suporteri, dar nu numai de galerie, ci de toți oamenii care vin la meciuri pentru că împreună suntem mai puternici”,
Nicolae Dică la conferința de presă.

Urmăriți Playsport.ro și pe