Oprița și-a pus demisia pe masă după ce a aflat că CSA Steaua nu poate promova nici sezonul acesta. Reacția clubului

Alex Vartolomei 26.09.2023, 18:53
Oprița și-a pus demisia pe masă după ce a aflat că CSA Steaua nu poate promova nici sezonul acesta. Reacția clubului

CSA Steaua nu a reușit să o învingă pe CSM Slatina luni, pe teren propriu, în etapa a 7-a a Ligii a 2-a. Formația roș-albastră a fost condusă până în minutul 90, dar golul marcat de David Maftei (19 ani) a salvat un punct pentru formația antrenată de Daniel Oprița (42 de ani).

Daniel Oprița, despre plecarea de la CSA Steaua

După fluierul de final al meciului de pe Stadionul Ghencea, Daniel Oprița (42 de ani), tehncianul celor de la CSA Steaua, a discutat despre prestațiile elevilor săi din partida cu CSM SLatină.

”O prestație slabă, cel puțin în prima repriză. După care, în a doua, am mai încercat să jucăm ceva, ne-am creat câteva ocazii. Nu am reușit să revenim, să întoarcem scorul, am reușit doar să egalăm. Dar o prestație slabă a jucătorilor, lipsă de atitudine, lipsă de multe lucruri. Poate anumiți jucători nu înțeleg ce înseamnă Steaua, ce îmi doresc eu de la ei, dar sper să punem lucrurile la punct, să înțeleagă cine e Steaua, o echipă cu suporteri pretențioși, cu nume mare, așa că trebuie să realizeze lucrul acesta cât mai repede”, a spus Daniel Oprița, pentru IamSport.

De asemenea, antrenorul formației din Ghencea, a vorbit și despre plecarea sa de la CSA Steaua (echipă pe care oprița o pregătește din data de 12 iulie 2019). Însă, antrenorul a susținut că este decis să-și ducă contractul până la capăt, adică până la sfârșitul acestui sezon competițional.

”Am contract până la vară și sunt decis să îl termin. De la vară, voi vedea, se termină contractul, nu știu ce va fi, dar până atunci am contract. Am vrut în vară să plec, am avut o discuție, am spus că merg în continuare. Eu merg până la capăt. Mai am contract un an și cred că mi se poate permite să am un început mai greu când încerc să formez o echipă nouă practic. (n.r. de ce ați vrut să plecați în vară?). Am fost de acord, aveam contract până la urmă, trebuia să îl respect, așa că l-am respectat și trebuie să îl respect”, a adăugat Daniel Oprița

Urmăriți Playsport.ro și pe