„Oracolul” Mihai Stoica, previziuni sumbre pentru echipele din România. Managerul FCSB are o veste bună pentru Dinamo

Olteanu Ștefan / 05.01.2022, 18:01

Mihai Stoica a fost pe post de oracol pentru câteva minute și a făcut niște previziuni sumbre pentru echipele din România. Managerul general de la FCSB nu crede că Liga Campionilor mai este în prezent un obiectiv ce poate fi atins de vreo formație din Liga I.

„Nu, categoric! Nicio șansă!”. Fotbalul românesc își ia adio de la Champions League. Previziuni sumbre ale lui MM Stoica

Mihai Stoica a oferit câteva răspunsuri fulger despre cele mai discutate subiecte ale momentului în fotbalul românesc și a făcut câteva previziuni sumbre.
Cea mai tristă este cu privire la șansele pe care le au echipele din Liga I de a atinge faza grupelor Champions League.
Mihai Stoica e convins că la finalul acestui sezon, cel puțin, nu se poate pune problema de așa ceva:

Nu, categoric nu! Nicio şansă. Îţi trebuie culoar foarte bun pentru a fi posibil așa ceva”, a transmis managerul general al FCSB-ului, potrivit gsp.ro.

De altfel, făcând o paralelă amuzantă, Mihai Stoica a spus că mai mari șanse are FCSB să joace în Ghencea, decât ca o echipă din România să ajungă la finalul acestui sezon în grupele Champions League.

Mama mea stă lângă stadionul Steaua, dar nici nu tresar când trec pe acolo. Nu-mi spune nimic acest stadion. Nu are nimic de-a face cu ce a fost. Nu ne dorim neapărat să jucăm acolo. Răspunsul meu e nu, cred că nu va juca FCSB acolo. Eu aș vrea să jucăm meciurile care nu au interes mare pe stadionul de la Arc. Iar cele cu mare interes pe Arena Naţională”, a transmis Mihai Stoica.

Managerul FCSB are o veste bună pentru Dinamo. „Nu retrogradează!”

În continuare, Mihai Stoica a răspuns și la câteva întrebări cu privire la rivalele din Liga I. Oficialul FCSB e convins că Dinamo va reuși să se salveze de la retrogradare și în acest sezon.

Nu. Merge la baraj și se salvează”, a preconizat Mihai Stoica.

Întrebat de jucătorii cu potențial de vânzare pe sume mari de la celelalte echipe, Mihai Stoica a avut un răspuns pesimist:

Numai noi putem să vindem pe sume mari, dar nu cred că în acest an putem să încasăm sumele pe care le vrem. De la alte echipe… De la Craiova, poate Ivan, de la CFR, cine, Petrila? Nu cred. Greu de răspuns la această întrebare. Zic Omrani”, a mai spus Mihai Stoica.

De asemenea, Meme a răspuns și la cea mai rostită întrebare a momentului: cine va fi următorul selecționer al României?

Adrian Mutu sau Edward Iordănescu”, au fost antrenorii aleși de oficialul FCSB.

Iar cu privire la fotbalul internațional, Mihai Stoica a oferit câteva pronosticuri cel puțin interesante: Manchester City câștigă Champions League în acest sezon, Anglia va cuceri Campionatul Mondial din Qatar, iar Kylian Mbappe va fi următorul Balon de Aur.

Prim 11 de titlu în Liga I, format din jucători liberi de contract! Ce fotbaliști pot pleca gratis în vară: Florinel Coman, Andrei Burcă și Bilel Omrani, în centrul atenției.