Ovidiu Burcă nu renunță, după eșecul lui Dinamo cu Steaua: ”Nu îmi dau demisia”

Iosif Pintilie 10.09.2022, 00:36
Ovidiu Burcă nu renunță, după eșecul lui Dinamo cu Steaua: ”Nu îmi dau demisia”

Dinamo și Steaua s-au duelat, pe Arena Națională, vineri seară, de la ora 21:30. ”Militarii” s-au impus în primul ”Clasico” jucat în divizia secundă. Dinamo a făcut o primă repriză de vis, fiind mult mai periculoasă decât adversara sa.

”Câinii” au deschis scorul în minutul 41, însă s-au bucurat doar două minute de avantaj, Steaua egalând prin Pacionel. Imediat după pauză, Chipirliu a marcat golul victoriei. Steaua ajunge la 13 puncte după acest meci, în timp ce Dinamo rămâne cu doar șase puncte în clasament.

Dinamo a pierdut cu Steaua și are doar șase puncte în primele șase etape din divizia secundă

Elevii lui Ovidiu Burcă ajung astfel la a patra înfrângere a sezonului, după probabil cel mai bun meci făcut de alb-roșii. Antrenorul ”câinilor” a fost supărat la finalul meciului , din cauza rezultatului, considerat ”nedrept” după felul în care s-a jucat.

„Sunt un pic trist pentru că am făcut un meci foarte bun, l-am controlat, dar nu am reușit să îl câștigăm. Au fost două momente de neatenție. Cred că este o problemă de omogenitate. Sunt momente în care jucătorii cu experiență ar trebui să intervină și să preia frâiele jocului.

Nu m-am luat cu suporterii. Ei sunt dezamăgiți pentru că tot pierdem. Trebuie să-i înțelegem. Sunt probleme la echipă, dar eu o să mă concentrez mai mult pe ce am eu de făcut. Nu iau în calcul să îmi dau demisia, pentru că eu știu ce am găsit aici și e nevoie de timp. Astăzi am arătat bine, atât că ne-au lipsit golurile. Eu cred că o să reușesc să redresez situația”, a spus Ovidiu Burcă.

Vlad Iacob vrea să meargă în Play-off

Administratorul special al lui Dinamo crede în șansa echipei sale. Vlad Iacob speră ca echipa să ajungă în play-off, unde promite revanșa împotriva marilor rivali.

”E foarte greu de digerat rezultatul, dar vreau să mă concentrez asupra lucrurilor pozitive. Soarta nu a fost de partea noastră, dar sper ca de la următorul meci să ne surâdă și nouă. Felicit jucătorii pentru ambiție si dăruire. Meritam cel puțin un egal, dacă nu mai mult. Lucrurile bune se construiesc în timp și cred că rezultatele vor veni, e inevitabil. Jucătorii sunt triști, dar asta le-am și zis, să țină capul sus, să fie mândri de ce au făcut în prima repriză. E nevoie de mai multă concentrare, mai multă inspirație și rezultatele vor veni. Sunt potențial investitori cu care discutăm. Au fost și la meci. Nu vreau să mă pronunț în privirea atmosferei, sper ca organele competente să îi găsească pe cei ce au introdus materiale pirotehnice în arena. Dacă prindem play-off-ul, ne vom lua revanșa”, a anunțat Vlad Iacob.

Urmăriți Playsport.ro și pe