Ovidiu Hoban s-a retras din fotbal după calificarea CFR-ului în Conference League: ”Îmi lasă un gust amar”

Iosif Pintilie 01.06.2023, 23:56
Ovidiu Hoban s-a retras din fotbal după calificarea CFR-ului în Conference League: ”Îmi lasă un gust amar”

CFR Cluj a câștigat barajul pentru calificarea în Conference League, disputat în fața celor de la FCU Craiova. Oltenii au terminat partida în nouă jucători.

Meciul a marcat finalul carierei lui Ovidiu Hoban.

Ovidiu Hoban s-a retras din ceriera de jucător, la finalul meciului cu FCU Craiova. Mijlocașul reușește astfel să își califice echipa în preliminariile Conference League, la ultimul meci din cariera de jucător.

”Foarte emoționant, nu prea am cuvinte. E un moment care îmi lasă un gust amar. Iubesc prea mult acest sport și, cu mare regrete, trebuie să renunț. Trebuie pentru că îmi doresc eu acest lucru, dar e un moment greu și îmi pare rău că nu mai pot continua. Încă nu realizez, dar e decizia mea și o să merg înainte.

E u regret mare, pentru că mi-aș fi dorit să îmi închei cariera cu un trofeu, dar nu se poate tot timpul ceea ce îți dorești. E important că totuși am ajuns să jucăm în Europa. E un lucru bun pentru CFR și sper să ajungă cât mai departe.

Încă nu știu ce urmează. Nici nu știu cum mă cheamă. Știu că mă opresc din fotbal și voi fi mai concentrat pe familia mea. Ăsta este principalul motiv pentru care renunț la fotbal”, a spus Ovidiu Hoban la finalul partidei.

Fk Clausen, Universitatea Craiova, Bihor Oradea, Gaz Metan Mediaș. U Cluj, Petrolul, Hapoel Beer Sheva și CFR Cluj sunt echipele din CV-ul fotbalistului cu 30 de meciuri și un gol în echipa națională.

Urmăriți Playsport.ro și pe