Pablo Escobar al fotbalului. Un internațional a fost prins cu 109 kilograme de cocaină

Gabriel-Alexandru Ioniță 07.01.2023, 22:27
Pablo Escobar al fotbalului. Un internațional a fost prins cu 109 kilograme de cocaină

Pablo Escobar, „baronul drogurilor”, despre care se știe că era un mare iubitor de fotbal și chiar a investit la un moment dat în echipa columbiană Atletico Nacional, ar fi invidios dacă ar vedea de ce a fost în stare un fotbalist din naționala statului Martinica. Este vorba despre mijlocașul central de 29 de ani, Jean-Manuel Nedra, legitimat în prezent în țara natală, la Aiglon du Lamentin.

Fotbalistul care s-a crezut Pablo Escobar pentru o zi. A fost prins cu 109 kilograme de cocaină în bagaje

Potrivit jurnaliștilor de la Le Parisien, el și iubita lui au fost prinși în aeroportul Charles de Gaulle din capitala Franței în timp ce transportau o cantitate uriașă de cocaină în bagaje. Conform portughezilor de la A Bola, ar fi vorba despre nu mai puțin de 109 kilograme.

Jurnaliștii din Hexagon informează că fotbalistul se află acum în arest și urmează să fie judecat pentru această faptă. În schimb, partenera sa ar fi fost eliberată și plasată sub control judiciar. Reprezentanții clubului la care este legitimat Nedra s-au dezis imediat de fapta acestuia.

„Fără să știm gradul lui de implicare, am aflat că un jucător de-ai noștri a fost arestat pentru transport de droguri. Asta ne face să fim mai uniți și să continuă munca pe care am început, să încercăm să luptăm împotriva unor astfel de comportante și să educăm tinerii prin intermediul sportului”, au transmis cei de la Aiglon du Lamentin.

Jean-Manuel Nedra a adunat până în prezent 20 de selecții la naționala statului Martinica. De-a lungul carierei, el a fost legitimat la patru echipe, toate din campionatul intern.

Magaye Gueye e „mic copil” pe lângă internaționalul din Martinica

În primăvara anului 2021, atacantul senegalez, care juca la acea vreme pentru Dinamo, a fost depistat pozitiv la cocaină la un test doping efectuat la finalul meciului din sferturile de finală ale Cupei României, câștigat de „câini” pe teren propriu în fața FCSB-ului cu scorul de 1-0. În mod evident, Magaye Gueye a fost suspendat din activitate după acel episod. Totuși, în cazul său a fost vorba doar despre consum. Ci nu de o operațiune parcă desprinsă din celebrul serial „Narcos”, așa cum s-a întâmplat în cazul internaționalului din Martinica.

După momentul aprilie 2021, dinamoviștii au fost luați în colimator de Gigi Becali. „Dinamo cere anti-doping că Steaua (n.r. FCSB) se droghează. Când s-a tras la sorți, dacă iei 10 jucători de la FCSB, trebuie să iei 10 și de la echipa adversă. Și l-au luat și pe ăla al lor (n.r. Magaye Gueye). Și se drogase al lor, ați văzut cum face Dumnezeu? Că dacă sapi groapa altuia, cazi tu în ea?”, a spus finanțatorul FCSB-ului la acel moment.

Urmăriți Playsport.ro și pe