Păcăleala care s-a întors împotriva lui Gigi Becali. „Am râs eu de Mihai Rotaru, dar uite că m-a pedepsit Dumnezeu”. Răspunsul patronului oltenilor

Bordei Radu / 25.07.2022, 13:27
Păcăleala care s-a întors împotriva lui Gigi Becali. „Am râs eu de Mihai Rotaru, dar uite că m-a pedepsit Dumnezeu”. Răspunsul patronului oltenilor

Gigi Becali a recunoscut că a făcut o tranzacție de jucători, doar ca să îl păcălească pe omologul său de la Universitatea Craiova. Este vorba de schimbul dintre Vînă și Mamut, când mijlocașul a fost cedat în Bănie. Finanțatorul din Pipera a recunoscut că s-a păcălit și el cu aducerea atacantului croat.

Gigi Becali, declarații șocante despre relația cu Mihai Rotaru. „Așa sunt eu, vreau să îl tachinez. Este băiat bun”

După ce s-a plâns de faptul că nu are un atacant de valoare, Gigi Becali a explicat de ce nu mai apelează la croatul Mamut, jucătorul adus de la Craiova. Finanțatorul a anunțat că sosirea vârfului de atac a reprezentat costul unei tranzacții prin care a vrut să păcălească pe patronul oltenilor.

Pe Mamut l-am adus să îl păcălesc pe Rotaru, cu Vînă. Așa sunt eu, uneori vreau să îi păcălesc pe oameni. Dar uite că mi s-a întors. Recunosc, îmi place să mai păcălesc oamenii, mai ales pe Rotaru, îl mai tachinez. Bine, el e băiat bun, nu se supără, știe că nu este cu răutate.  Și cred că l-am păcălit cu Vînă, am râs de el o perioadă. Dar uite că m-a pedepsit Dumnezeu și mi s-a întors cu Mamut. El e băiat bun, dar nu ne ajută, se lovește mingea degeaba de el. N-avem ce face cu el acolo, a comentat Becali, la Pro Arena.

Finanțatorul vicecampioanei a recunoscut că există un alt patron, care a reușit să facă afaceri bune cu el. Este vorba de Valeriu Iftime, șeful Botoșaniului.

Eu am râs de Rotaru, dar de mine a râs Iftime. Mamă, ce mai râdeam eu de el și când colo m-a păcălit rău de tot, cu Haruț, cu atâția alții. Era Oaidă bun, dar uite că și el a uitat fotbalul, a declarat Becali.

„Și-a dat demisia Gigi? A, e Petrea”. Răspunsul oferit de Mihai Rotaru

Patronul oltenilor nu se consideră păcălit de tranzacția făcută cu Gigi Becali. Asta chiar dacă Vînă nu s-a impus și nu a devenit jucător de bază.

Nu se pune problema că m-a păcălit Gigi cu Vînă, nu cred că s-a păcălit nimeni. Noi am crezut în jucător, așa este normal, uneori merge, alteori nu ne iese. Noi am și luat 100.000 de euro, deci am fost câștigați, a declarat Mihai Rotaru.

Acesta a lansat și el o ironie la adresa celor de la FCSB, după ce s-a aflat de plecarea antrenorului de la echipă.

Și-a dat demisia Gigi? ( despre demisia antrenorului la FCSB – n.red). Aaa, a plecat Petrea, nu comentez ce fac ei, nu știu ce este acolo, a încheiat Rotaru