Păcănelele, pasiunea ascunsă a fotbalistului pentru care Gigi Becali a spart pușculița la FCSB! „Cariera mea se putea sfârși.”

Giosanu Catinca / 20.06.2021, 10:07
Păcănelele, pasiunea ascunsă a fotbalistului pentru care Gigi Becali a spart pușculița la FCSB! „Cariera mea se putea sfârși.”

FCSB poate spune că a rezolvat problema atacantului. Gigi Becali a plătit scump pentru a-și vedea visul împlinit. Ba chiar a spart pușculița la FCSB pentru jucătorul recomandat de Adrian Neaga. Acum, au rămas de pus la punct ultimele detalii.

Păcănelele, pasiunea ascunsă a fotbalistului pentru care Gigi Becali a spart pușculița la FCSB!

Zdenek Ondrasek, căci despre el este vorba, are 32 de ani și evoluează pe post de atacant la Viktoria Plzen. În mod surprinzător, el este tot mai aproape să semneze cu FCSB. Echipa roș-albastră își dorește de mult timp să îl aducă în lot, însă abia acum pare că l-a convins pe internațional.

După ce s-a aflat că Gigi Becali vrea să îl transfere pe Zdenek Ondrasek de la Viktoria Plzen, presa poloneză a anunțat că și Wisla Cracovia l-ar dori pe fotbalistul ceh. Cu toate acestea, Adrian Neaga, fost fotbalist la FCSB și omul care i l-a propus pe Zdenek Ondrasek finanțatorului de la echipa bucureșteană, a anunțat că cele două părți au ajuns la un consens. Singurul detaliu de pus la punct ar fi durata contractului, susțin surse apropiate lui Neaga. Patronul i-ar fi propus o înțelegere valabilă pe un sezon, însă fotbalistul ceh ar vrea să semneze pe doi ani.

„Cariera mea se putea sfârși”

Atacantul pe care Gigi Becali îl va transfera la FCSB a avut probleme extrasportive. Fotbalistul poreclit „Cobra” era dependent de jocuri de noroc. Chiar și așa, omul care i l-a propus pe Ondrasek lui Gigi Becali susține că acesta este cel mai potrivit pentru echipa roș-albastră.

Dintre toţi atacanţii, Ondrasek mi s-a părut cel mai potrivit pentru Steaua. S-a ajuns la o înţelegere, singurul lucru care a rămas de pus la punct e durata contractului. Nea Gigi vrea pe un an, jucătorul vrea pe doi ani. I-a propus un an şi, dacă joacă 70% din meciuri, încă un an. Iar dacă va juca şi în al doilea an 70% din meciuri, încă un an.

Nea Gigi i-a propus un contract foarte avantajos, ce nu cred ca un alt club poate sa ii ofere. De aceea sunt foarte încrezator ca se va face transferul. Suma de transfer să o spună nea Gigi dacă vrea, eu nu pot să o spun. Sumele să le spună nea Gigi!”, a declarat Adrian Neaga, pentru Telekom Sport.

Zdenek Ondrasek va semna cu FCSB
Zdenek Ondrasek va semna cu FCSB

”Nu eram alcoolic, dar fumam și uneori mă jucam”

Ondrasek a recunoscut că are o slăbiciune pentru păcănele. El a mărturisit că din cauza acestor jocuri și-a pus în pericol cariera de fotbalist.

Dacă aș fi rămas în Cehia, ca jucător de fotbal, probabil că nu aș fi rezistat prea mult. Conducerea lui Dynamo a încercat să mă ajute, dar, din păcate, uneori am dezamăgit-o. Nu eram alcoolic, dar fumam și uneori mă jucam (n.r. jocuri de noroc). Mă ucidea. Dacă aș fi continuat așa, cariera mea ar fi durat jumătate de an.”, declara Zdenek Ondrasek, în urmă cu câțiva ani.