Paige Spiranac, apariție răvășitoare la o petrecere privată. Fosta jucătoare de golf a atras toate privirile cu ținuta sa. FOTO

Ștefănescu Dragoș 20.07.2022, 14:10

După ce a renunțat la cariera de jucătoare profesionistă de golf, Paige Spiranac a devenit extrem de populară pe rețelele de socializare. Recent ea a primit din partea revistei Maxim titlul de ”Cea mai sexy femeie din lume”. În cadrul petrecerii organizate cu această ocazie, Paige a reușit să atragă din nou toate privirile cu ținuta sa extrem de provocatoare.

Paige Siranac, apariție incendiară la o petrcere privată

După ce și-a încheiat cariera de jucătoare profesionistă de golf, Paige Spiranac s-a apucat de modeling. Americanca a reușit în scurt timp să fie foarte apreciată și urmărită pe rețelele de socializare. Aparițiile sale sexy fac deliciul fanilor din întreaga lume.

Recent, revista Maxim a desemnat-o pe Paige Spiranac drept ”Cea mai sexy femeie din lume”. În cadrul  petrecerii organizate cu această ocazie, americanca nu a ratat ocazia de a atrage din nou toate privirile. Ea a apărut pe covorul roșu îmbrăcată extrem de sexy, având doar un sutien și o fustă foarte transparentă.

După petrecere, Paige le-a oferit fanilor primele reacții. Ea nu și-a putut ascunde emoția primirii acestui premiu.

M-am distrat atât de mult aseară la petrecerea Maxim Hot 100! Sunt încă șocată să-mi văd fața pe copertă!”, a scris Paige Spiranca pe rețelelde socializare.

Viața amoroasă a lui Paige Spiranarac a fost un adevărat dezastru în trecut

În ciuda faptului că se declară o femeie fericită alături de soțul ei, Steven Tinaco, Paige Spiranac nu a avut mereu noroc în dragoste. Recent, aceasta a răspuns la mai multe întrebări adresate de către fani. Astfel, fosta jucătoare profesionistă de golf a ajuns să mărturisească faptul că în trecut îi era foarte greu să-și facă un iubit. Paige a povestit un episod trist în care a fost invitată în oraș de către un băiat iar acesta nu i-a cumpărat nimic, ba mai mult a prezentat-o ca fiind o prietenă.

Băiatul pe care îl consideram iubitul meu m-a prezentat drept o prietenă, m-a dus la un restaurant și nu mi-a cumpărat nimic. Probabil cea mai urâtă întâlnire din viața mea. În liceu, mi-a fost greu să ies la întâlniri, așa că foloseam golful pentru a mă face remarcată: ”Îți dau mingi gratis, lecții gratuite”.

A fost un băiat care avea iubită, dar ne întâlneam pentru că jocul său de golf se îmbunătățea datorită lecțiilor mele și voia să continuăm. Așa că m-a folosit ca să învețe să joace golf”, a declarat Paige Spiranac, potrivit The Sun.

Urmăriți Playsport.ro și pe