Palmă ușoară primită de Marius Croitoru din partea lui Valeriu Iftime. Ce spune patronul de la Botoșani despre noul său antrenor

Robert Zanfir / 16.08.2022, 21:33
Palmă ușoară primită de Marius Croitoru din partea lui Valeriu Iftime. Ce spune patronul de la Botoșani despre noul său antrenor

Valeriu Iftime este convins că FC Botoșani joacă mai bine cu Mihai Teja la conducere, decât cu Marius Croitoru. După cinci etape, moldovenii sunt lideri în Superliga, cu două puncte peste Hermannstadt.

FC Botoșani este surpriza plăcută a noului sezon din Superliga. Marius Croitoru i-a lăsat locul pe banca echipei lui Mihai Teja. Iar agitația din terenul de joc a fost înlocuită de calmul și luciditatea impuse de noul antrenor. Cel puțin asta susține Valeriu Iftime. Iar omul de afaceri este îndreptățit să se bucure. Botoșaniul a trecut de CFR Cluj și speră să dea lovitura și cu FCSB. Iftime a declarat la Playsport Live că este momentul unei victorii.

Mihai Teja, preferat de Valeriu Iftime lui Marius Croitoru

Cu 11 puncte după cinci etape, Botoșani s-a instalat în fruntea campionatului. Pentru Mihai Roman și compania urmează momentul adevărului. FC Botoșani – FCSB este programat duminică, 21 august, de la 21:30.

Valeriu Iftime apreciază jocul defensiv al actualei echipei, dar recunoaște că și-ar dori mai mult de la atac.

„Am avut puțină baftă în meciurile pe care le-am disputat, dar ăsta este fotbalul. Cred că Mihai face o treabă excepțională la Botoșani.

Și dintr-o hărțuială pe care o făcea echipa mea cu Marius, având posesie și primind goluri de la mai toate echipe… Și domnul Neagoe m-a căpăcit la Botoșani.

Veneau echipele care știau să se blocheze, să stea altfel în teren și pe contraatac primeam gol. Acum cu Mihai văd că echipa joacă un pic altfel, deși eu l-am rugat încontinuu să fim ofensivi, să facem spectacol, să dăm patru bare și să dăm un gol. Să vedem cât putem ține nivelul ăsta”, a declarat Valeriu Iftime potrivit Sport.ro.

Gigi Becali și Valeriu Iftime au finalizat un nou transfer: „Am rezolvat! Mă exaspera”

Chiar înaintea meciului direct cu FCSB, Valeriu Iftime a declarat la Playsport Live Gigi Becali a stins datoria în contul lui Olimpiu Moruțan.

„E rezolvat cu Moruțan, am rezolvat. Tot, tot, tot. În mod normal trebuia să plătească vreo 300 de mii de euro, 300 și ceva, și a dat 200.

Trebuia să îmi da banii după nu știu cât timp, când încasau și ei. Iar eu i-am spus să finalizăm odată toată tărășenia asta, pentru că mă exaspera așa”, a spus Valeriu Iftime la Playsport Live.