Până să vină milionarii, Dinamo cere iar bani de la suporteri. Fanii, invitați prin reclame pe Facebook să investească în club

Alex Matei 06.06.2023, 15:57

Dinamo așteaptă investiții și anunță un model de business total nou pentru a transforma societatea într-un trendsetter în fotbalul din România.

Până să vină bogații cu milioanele, Dinamo ia tot de la fanii de rând. Prin intermediul unei reclame postate pe facebook, suporterii „câinilor” sunt invitați de Red&White Management să investească în viitorul lui Dinamo. „Ești pregătit să faci parte din istorie? Ești pregătit să faci parte din transformare? Ești pregătit să faci parte din visele tale? Iubește fotbalul românesc alături de noi și investește în proiectul #Dinamo2028”, scrie în adul postat de pagina societății care controlează acum clubul.

Alături de hashtagul „#dinamo2028”, postarea mai are atașate și încă două, „crowdfunding” și „21iunie”.

Dinamo 2028

Ce e #Dinamo2028?

Într-un interviu acordat canalului de Youtube al lui Dinamo, Dan Gătăianțu, CFO și Acționar al Red&White Management, a vorbit despre viitorul financiar al clubului.

„Dinamo 2028 este proiectul care își propune ca în decurs de 5 ani de zile să aducă clubul și compania Dinamo acolo unde îi este locul. În viziunea noastră, clubul Dinamo o să fie cel mai respectat club de fotbal din România. Pare o frază, dar spre asta tindem, să fim cel mai respectat club de fotbal din România. Toată emoția asta, toate sacrificiile, ale tuturor, ale angajaților, ale fanilor, ale partenerilor… Merităm să avem iar un zâmbet pe față. Să ne gândim la ce putem reuși și ce vrem pentru compania și club”, a spus Gătăianțu.

Urmăriți Playsport.ro și pe