Până și iubita Laurette se dezice de Gueye! Ce a fost în stare să declare manechinul de culoare!

Giosanu Catinca / 09.03.2021, 22:46
Până și iubita Laurette se dezice de Gueye! Ce a fost în stare să declare manechinul de culoare!

Iubita lui Magaye Gueye, Laurette Atindehou, s-a supărat foarte tare după ce a aflat că partenerul ei de viață a fost prins dopat la meciul de Cupa cu FCSB, de luna trecută. Ce a fost în stare să declare manechinul de culoare în legătură cu cazul ”Cocaina”?

Până și iubita Laurette se dezice de Gueye!

Senegalezul Magaye Gueye a fost depistat dopat cu cocaină după meciul din Cupa României, când dinamoviștii au cerut control anti-doping. Bineînțeles că nu au realizat la acel moment că în plasă vor cădea chiar ei.

Acum, internaționalul în vârstă de 30 de ani Gueye riscă să fie sancționat drastic de club. Cel puțin așa a anunțat Mario Nicolae, managerul general al lui Dinamo. În plus, oficialii din Ștefan cel Mare așteapta ca Magaye să ofere explicatii cu privire la cele întâmplate după derby-ul cu FCSB. Într-un cuvânt, fotbalistul trecut pe la Everton și-a aruncat cariera în aer!

Până și Laurette Atindehou a fost deranjată de acțiunea partenerului ei de viață. Cu toate acestea, mulatra susține că nu știa de obiceiurile lui Magaye Gueye.

Laurette Atindehou, fosta iubită a lui Ion Țiriac, are o relație cu Gueye
Laurette Atindehou, fosta iubită a lui Ion Țiriac, are o relație cu Magaye Gueye

Ce a fost în stare să declare manechinul de culoare!

Luată prin surpreindere de jurnaliști, Laurette Atindehou a evitat să ofere prea multe detalii referitor la scandalul în care a fost implicat partenetul ei.

Nu comentez, nu știu, nu mă bag. Chiar nu știam de treaba asta. Eu acum am auzit de la tine, habar nu aveam. Avem o relație ca doi oameni, ca doi prieteni, dar nu știu ce face el. Nu locuim împreună. Nu știu detalii, chiar habar nu am. N-am vorbit cu el azi, chiar nu știu nimic”, a declarat Laurette, conform celor de la ProSport.

Reamintim faptul că în urmă cu aproximativ o lună, fanii lui Dinamo au cerut insistent un control anti-doping înaintea partidei din campionat cu FCSB, susținând că elevii lui Toni Petrea sunt stimulați pe căi neregulamentare și de aceea au evoluții bune în acest sezon al Ligii 1. Zis și făcut! Controlul a venit după întâlnirea din Cupa României și astfel fotbalistul trecut pe la Everton și-a aruncat întreaga carieră în aer.

Patru sute de mii de euro este cota actuală de piață a lui Magaye Gueye, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.