Panait a lămurit situația roșului primit de Dinamo: „Mi-a dat o palmă”

Moldoveanu Camelia 15.04.2022, 22:47
Panait a lămurit situația roșului primit de Dinamo: „Mi-a dat o palmă”

CS Mioveni a obținut o victorie categorică în fața lui Dinamo, scor 2-0. „Câinii” au rămas în 10 după ce Irobiso a primit roșu, iar Andrei Panait a lămurit situația la finalul partidei.

Panait a lămurit situația controversată din teren

Prima repriză dintre CS Mioveni și Dinamo a fost fără gol, iar în repriza secundă Andrei Panait a marcat în minutul 71. La doar opt minute distanță, Dinamo a rămas în 10 după roșul primit de Christian Irobiso. Cel din urmă și-a lovit un adversar cu mâna peste față.

Cu Dinamo în 10, CS Mioveni a înscris și cel de-al doilea gol. Moussa Sanoh a dus scorul la 2-0 în minutul 84. Astfel, „câinii roșii” nu pot scăpa de baraj, însă elevii lui Alexandru Pelici au șanse mari să rămână în Liga 1 fără emoții.

Andrei Panait, cel care a fost lovit pe teren, a lămurit situația cartonașului roșu primit de Christian Irobiso:

E un moment bun pentru noi. Sunt fericit. Munca pe care o depun se vede în teren. (n.r. ceartă) E un meci, în fiecare meci intri și poți face orice rezultat, indiferent de adversa e important că am câștigat. Avem oarecum liniște până la meciul următor.

(n.r. roșul primit de Irobiso) A fost între el și Balaur. M-am băgat și mi-a dat o palmă peste față. Mai multe nu am de zis. În privința lui Dinamo înmi pare rău pentru că este o echipă de tradiție. În Liga 1 ne lipsesc suporterii, iar Dinamo e o echipă de tradiție.”, a declarat Panait după meciul cu Dinamo

După victoria contra lui Dinamo, Balaur acuză intrarea puternică a lui Irobiso

După meci, la declarații, Balaur a vorbit și el despre incidentul cu Irobiso. Fotbalistul celor de la Mioveni a mărturisit că ar fi putut fi accidentat foarte tare dacă nu avea apărători. De menționat este faptul că Balaur și Panait au primit și ei câte un cartonaș galben pentru conflict.

„Mulțumesc de apreciere. Măi ușurați nu pot sa spun ca suntem. Acum cred că depinde doar de noi să ne salvăm direct ținând cont de faptul că Chindia s-a încurcat. Ar fi un lucru minunat, nimeni nu ne dădea șanse la început.

Ne-am ghidat după un vers din BUG Mafia: dacă vrei să câștigi, dă tare. Noi am dat tare și am câștigat. Important este că am luat cele trei puncte.

(n.r. intrarea lui Irobiso) A avut o intrare destul de dură. Mi-a rupt ciorapul și apărătoarea. Dacă nu eram protejat aș fi suferit o accidentare urâtă.

Ca și program cred că mental o să fie un meci greu. Cei de la Clinceni nu cred că sunt peste noi. Trebuie să mergem montați și să câștigăm punctele.”, a declarat Balaur după meciul cu Dinamo

Urmăriți Playsport.ro și pe